صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سبحانی‌نیا:

واقعیت‌های زمان جنگ باید برای مردم تبیین شود

کد خبر: ۲۷۴۵۵۱
| |
1704 بازدید

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، ملت ایران را در آزمون دفاع مقدس سربلند خواند و گفت: واقعیت‌های زمان جنگ باید برای مردم تبیین شود.

حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با خانه ملت، با گرامیداشت یاد و خاطره سال‌های دفاع مقدس و نقش حماسی مردم در آن دوران، گفت: دولت باید با مردمی که همواره همه مشکلات و مرارت‌ها را در مقاطع مختلف تحمل کردند، صادقانه برخورد کند و مشکلات کشور را با آنها در میان بگذارد.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در شرایط کنونی مردم بار سنگین گرانی و تورم را تحمل می‌کنند، افزود: باید به آنچه که به مصلحت مردم است با عنوان یک مطالبه عمومی عمل کرد.

وی با بیان اینکه با هماهنگی‌های لازم می‌توان در جهت حل مشکلات مردم قدم‌های مثبتی برداشت، تصریح کرد: باید از تصمیم‌هایی که سنگینی مشکلات مردم را بیشتر می‌کند و زمینه را برای حضور فرصت طلبان و افراد سودجو فراهم می‌آورد، پرهیز کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس نهم، توضیح داد: برداشت‌های صحیح از محتوای فرمایشات مقام معظم رهبری درباره شرایط کنونی و موضوع اقتصاد مقاومتی باید به عنوان یک اولویت در دستور کار دولت، نمایندگان و مسئولان کشور قرار بگیرد.

سبحانی‌نیا ملت ایران را در آزمون دفاع مقدس سربلند خواند و تاکید کرد: باید بین افرادی که حضور در جنگ را به عنوان وظیفه دانستند و افرادی که حضور در جنگ تحمیلی و خون شهدا را به عنوان نردبان ترقی خود ساخته‌اند، خط روشنی برای تفکیک کشیده شود.

وی با بیان اینکه افرادی که در دفاع‌مقدس حضور داشتند باید واقعیت های زمان جنگ را تبیین کنند، یادآور شد: فرماندهان و حماسه‌سازان زمان جنگ باید با بیان واقعیت‌ها و مستندسازی، حقایق دوران جنگ و جهاد را به تصویر بکشند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه بسیاری  از رزمندگان جنگ تحمیلی به دلیل مسایل اعتقادی حاضر به مصاحبه نیستند، افزود: ایثارگران جنگ تحمیلی که به دلیل ریا نکردن حقایق جنگ را بیان نمی‌کنند باید به صحنه آمده و حقایق دوران دفاع‌مقدس را مطرح کنند تا برخی افراد نتوانند از فضای پاک دوران دفاع‌مقدس برای جناحی خاص استفاده ابزاری کنند.

از ۳۱ شهریور ماه تا ۷ مهر ماه به یاد جانفشانی‌های رزمندگان اسلام در دوران ۸ سال دفاع مقدس در تقویم تاریخ ایران اسلامی هفته دفاع مقدس نام گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟