صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ركورد بلعيدن شمشير گينسي شد

کد خبر: ۲۷۲۱۵۷
| |
3279 بازدید
يك هنرمند استراليايي با بلعيدن همزمان 18 شمشير توانست اين ركورد را با نام خود در كتاب ثبت ركوردهاي جهاني گينس به ثبت برساند.
 
به گزارش ايسنا، «چاين هولترن» در سال 2008 ميلادي توانسته بود با بلعيدن شمشيرهايي به طول 72 سانتيمتر در سيدني اين ركورد را به دست آورد اما در سال 2010 ركورد خود را شكست.
 
«چاين» پس از كسب اين موفقيت گفت: از سن 16 سالگي اجراي حركات نمايشي با شمشير را آغاز و تلاش كردم با كمك روش‌هاي متنوعي اين هنر را به نمايش بگذارم.
 
به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اينترنتي ثبت ركوردهاي جهاني گينس، «چاين» همچنين با بيان اينكه بلعيدن شمشير، كار خطرناكي نيست،‌ گفت: ساعات زيادي را براي آموزش اين مهارت صرف كردم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟