صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعترافات عامل جنايت ۱۰ هزار توماني در بازپرسي

کد خبر: ۲۷۱۷۳۱
| |
4848 بازدید
مرد معتادي که به خاطر طلب ۱۰ هزار توماني، جوان ۲۶ ساله اي را در مشهد به ضرب چاقو کشته بود صبح روز گذشته و در اولين جلسه بازپرسي، ارتکاب قتل را به گردن گرفت.
 
به گزارش خراسان، اين مرد ۴۵ ساله که ظهر يکشنبه گذشته در محله معروف به «کوچه غربت ها» که به خاک سفيد هم شهرت دارد معتاد ۲۶ ساله اي را به قتل رسانده بود، روز گذشته در برابر قاضي ويژه قتل عمد و پس از تفهيم اتهام گفت: امير دوست صميمي من بود، او مواد مخدر خريد و فروش مي کرد به همين دليل هم از من ۱۰ هزار تومان براي تهيه مواد گرفته بود ولي آن را پس نمي داد. من قصد کشتن او را نداشتم و نمي دانم چگونه اين حادثه رخ داد. الان هم به شدت پشيمانم. متهم به قتل در ادامه افزود: من خودم هم معتاد هستم و سابقه اعتياد نيز دارم، فرزندم هم در زندان است و با مشکلات زيادي مواجه شده ام. وي در تشريح چگونگي ارتکاب جنايت نيز گفت: آن روز ظهر بود که همسرم را سوار موتورسيکلت کردم تا طلب هايم را از مردم جمع کنم در کوچه غربت ها نيز از چند نفر طلبکار بودم به همين خاطر از منزلم که در شهرک حجت مشهد است به سمت بولوار توس ۶۵ به راه افتاديم. وقتي به حياط مخروبه که پاتوق امير بود رسيديم او کنار ديوار تکيه داده بود و چرت مي زد من با چاقوي دسته بلند او را تهديد کردم ولي او هيچ توجهي به حرف هايم نداشت. وقتي بيشتر عصباني شدم چند ضربه با چاقو روي ديوار کوبيدم اما او باز هم حرکتي نکرد اين امر عصبانيت مرا افزايش داد تا اين که ناخواسته چاقو را به بدنش فرو کردم. متهم اين پرونده جنايي ادامه داد: وقتي معتادان خياباني ديگر که در اين محله حضور دارند از فرارم جلوگيري کردند من چاقوي خون آلود و سوئيچ و مدارک موتورسيکلت را به همسرم دادم تا آن ها را پنهان کند. گزارش خراسان حاکي است: همسر متهم به قتل نيز که به اتهام مخفي کردن آلت قتاله و استعمال مواد مخدر مورد بازجويي قرار گرفته بود به قاضي اسماعيل شاکر گفت: وقتي چاقو را به منزلمان در شهرک حجت بردم خيلي ترسيده بودم به همين دليل خون ها را از روي چاقو شستم تا آن را پنهان کنم که مأموران رسيدند و چاقو را از من گرفتند.بنابراين گزارش، در پي اعترافات صريح متهمان اين پرونده، مرد موتورسوار با صدور قرار بازداشت موقت و همسر او هم با صدور قرار کفالت، روانه زندان شدند تا تحقيقات بيشتري درباره زواياي پنهان اين پرونده انجام شود.

اولياي دم مقتول شناسايي نشد!
 
اين گزارش حاکي است: با توجه به اين که در محله محل جنايت، کارتن خواب ها و معتادان خياباني زيادي حضور دارند هنوز اولياي مقتول ۲۶ ساله شناسايي نشده اند. اين در حالي است که ۲ شماره تلفن همراه از داخل جيب اميرعليزاده (مقتول) کشف شده و بررسي هاي پليسي در اين باره ادامه دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار