صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ثبت‌نام گوسفند در مدرسه‌ای در فرانسه

کد خبر: ۲۷۱۱۴۶
| |
8350 بازدید
|
۲

جام‌جم آن‌لاین نوشت:

مدیر مدرسه ابتدایی ژول سیمون شهر سن-نازر فرانسه به دلیل اینکه یکی از کلاس‌های مدرسه یک شاگرد کمتر از تعداد حد نصاب داشت، کلاس را تعطیل کرد.

والدین دانش‌آموزان با توجه به اینکه سال تحصیلی چند روزی است آغاز شده و کودکان آنها بلاتکلیف مانده بودند، تصمیم عجیبی گرفتند.

آنها در اعتراض به این تصمیم، مدیر مدرسه یک گوسفند سیاه را تحت نام "ونسان پ" به احترام نام ونسان پیون وزیر آموزش و پرورش فرانسه در این مدرسه ثبت‌نام کردند.

یکی از والدین می‌گوید: در روز آغاز سال تحصیلی آنها کودکان ما را مانند گوسفندان می‌شمارند؛ بنابراین ما هم تصمیم گرفتیم یک گوسفند را مانند یک دانش‌آموز محسوب کرده و در مدرسه نام‌نویسی کنیم؛ به لطف  این گوسفند تعداد شاگردان مدرسه از نصاب 287 دانش‌آموز فراتر رفته و کلاس دیگری باید ایجاد شود.

به گزارش آتلانتیکو، اکنون مدیر مدرسه کمبود بودجه را برای گشودن کلاس بهانه کرده و قصد بازگشایی آن را ندارد؛ والدین با توجه به اینکه "ونسان پ" هم نام با وزیر آموزش و پرورش است، امیدوارند او از خود حرکتی نشان داده و دستور گشودن کلاس را بدهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
سالهای ساله که عقل اروپاییها برای پیشرفت یک مملکت مثال زده شده. اما حالا چی رو باور کنیم عقل یا .....؟!!!!!
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
با توجه به شناختی که از سطح هوشی فرانسویان دارم مطمئنم این گوسفند شاگرد اول مدرسه خواهد شد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟