صفحه خبر لوگوبالا تابناک

طراحی سیستم بانکداری بدون ربا

برخی مسؤولان بانکی، خیلی قوانین بانکداری اسلامی را جدی نمی‌‏گیرند و یا توجه‏ ای هم به آن نمی‌‏کنند.
کد خبر: ۲۷۰۹۳۰
| |
2914 بازدید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با بیان اینکه اجرای بانکداری اسلامی و بدون ربا مستلزم یک پروسه طولانی مدت با طراحی مهندسی کارآمد است، از طراحی سیستم بانکداری اسلامی در پژوهشکده مطالعات اسلامی خبر داد.

محمد حسین‌زاده بحرینی، نماینده مردم مشهد و کلات در گفت‌و‌گو با ایلنا، اظهار داشت: برخی مسؤولان بانکی، خیلی قوانین بانکداری اسلامی را جدی نمی‌‏گیرند و یا توجه‏ای هم به آن نمی‌‏کنند. شاید اگر مسؤولان به پیامدهای ربا در نظام بانکی توجه بیشتری می‌‏کردند شاهد این اتفاق‏‌ها نبودیم.

به گفته این نماینده مجلس، مردم خیلی در زمینه وجود ربا آگاهی ندارند و نمی‌‏دانند در صورتی که مسایل اقتصادی آن‌ها با موضوع ربا آمیخته شود چه اتفاق‏هایی در زندگی آن‌ها رخ خواهد داد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، تصریح کرد: اجرای بانکداری اسلامی یا به عبارتی بهتر نیازمند یک طراحی سیستماتیک است و در این زمینه پژوهشکده مطالعات اسلامی در حال طراحی این سیستم است.

بنا بر اظهارات بحرینی، قانون فعلی بانکداری دارای ایرادات و اشکال اساسی است، که بر اساس این اشکالات، پیشنهاداتی برای رفع آن ارائه و مطرح شده است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا