صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حیدر‌پور:

مانور سپاه و ارتش تبلور اقتدار نیرو‌های مسلح است

کد خبر: ۲۷۰۸۹۷
| |
1836 بازدید

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با تاکید بر ماهیت پیشگیرانه رزمایش‌های مشترک سپاه و ارتش، گفت: این مانور‌های نظامی،‌ اقتدار نیروهای مسلح را بیش از پیش به دنیا اثبات می‌کند.

عوض حیدر‌پور شهرضایی در گفت‌وگو با خانه ملت، با برجسته خواندن برگزاری رزمایش‌های نظامی در نمایش توانمندی‌ها و قابلیت‌های نظامی و عملیاتی جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: مانور مشترک ارتش و سپاه میدان نبردی در مقیاس کوچک‌تر ایجاد می‌کند که در شرایط مقتضی به نحوی هماهنگ و همسو با یکدیگر عمل کنند.

نماینده مردم شهرضا و سمیرم سفلی در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه این رزمایش‌ها که با محوریت نیروی انسانی و تجهیزات پیشرفته نیروی زمینی ارتش انجام می‌شود، اقتدار نیروهای مسلح را بیش از پیش به دنیا اثبات می‌کند، گفت: مانور مشترک ارتش و سپاه تبلور اقتدار نیرو‌های مسلح و امنیت کشور است.

حیدر‌پور آمادگی دفاعی نیرو‌های زمینی و هوایی نیرو‌های مسلح، نشان دادن تجهیزات و تسلیحات جدید و تلفیق عملیات و دستاورد‌های نظامی ارتش و سپاه را از اهداف برگزاری رزمایش مشترک میان این دو نهاد خواند.

وی با یادآوری پیروزی ایران در جنگ تحمیلی با وجود امکانات و تسلیحات نظامی و تلاش همه‌جانبه دشمنان ملت برای شکست ایران، افزود: امروزه با تجهیز و تولید سلاح‌ها و ابزار دفاعی و پدافندی، و اقتدار و ظرفیت‌های گسترده نظامی و تسلیحاتی، دشمنان در برآورد‌های خود، جمهوری اسلامی ایران را خدشه‌ناپذیر ارزیابی می‌کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، افزود: نمایش اقتدار ایران در رزمایش‌های نظامی و دفاعی، ادعا‌های ضد‌ایرانی آمریکا و رژیم‌صهیونیستی را بی‌اعتبار می‌کند و باعث تغییر لحن و رویه دشمنان ملت در مورد ایران می‌شود.

امیر احمدرضا پور‌دستان فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره برگزاری رزمایش مشترک با نیروی زمینی سپاه گفت: تا پایان سال ۹۱ دو رزمایش مشترک با سپاه پاسداران در دو حوزه «زرهی» و «هوا‌برد» خواهیم داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟