صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راز سوزش چشمان رهگذران خیابان اصلی قائمشهر

کد خبر: ۲۷۰۷۵۱
| |
5031 بازدید
|
۲
انتشار گاز فرمالین از خودروی حامل محلول های ضد عفونی‌کننده باعث سوزش ناگهانی چشم رهگذران و وحشت ساکنان خیابان ساری قائمشهر شد.

به گزارش ایران این حادثه صبح روز چهارشنبه هنگامی رخ داد که خودرو وانت حامل محلول های فرمالین در حال عبور از خیابان بود که ناگهان دو گالن 20 لیتری از این محلول شکست.

بنا بر این گزارش، ساعت 10 و 50 دقیقه ساکنان منطقه سه راه کنسرو واقع در خیابان ساری قائمشهر با استشمام بوی تندی احساس کردند باید حادثه‌ای ناگوار رخ داده باشد. در حالی که اغلب راننده‌ها و مغازه داران دچار سوزش شدیدی در چشم و بینی شده بودند خودرو‌های خود را در کنار خیابان ر‌ها کرده و به سرفه افتادند. ساکنان منطقه با احتمال این که سیلندر‌های کلر موجود در کارخانه کنسروسازی دچار نشت شده و باعث این رخداد شده باشد بسرعت مأموران آتش‌نشانی را در جریان قرار دادند. لحظاتی بعد دو ایستگاه مرکزی و شماره 4 از مأموران آتش‌نشانی خود را به محل حادثه رسانده و بررسی در این باره را آغاز کردند. تحقیقات آتش‌نشانان در حالی انجام می‌شد که اضطراب و نگرانی در میان مردم و ساکنان منطقه به اوج خود رسیده بود و آنها از بیم وقوع یک رخداد خطرناک دچار وحشت شده بودند. وقتی در بازدید وبررسی‌های به عمل آمده از سوی آتش نشانان مشخص شد که این بوی تند و سوزش آور چشم از کارخانه نیست، آرامش به میان مردم برگشت اما مأموران به دنبال منبع انتشار این بو بودند تا این که مشخص شد، خودروی وانت نیسان حامل محلول‌های فرمالدئید37 درصد(فرمالین) را که از آمل بارگیری کرده و به سمت ساری از خیابان کارگر در حرکت بود در اثر بی احتیاطی راننده در مهار گالن‌های فرمالین، دو گالن 20 لیتری این محلول شکسته و موجب انتشار بوی تند شده که سوزش چشم و سرفه مردم بخاطر آن بوده است. فرمانده آتش‌نشانی قائمشهردر این باره گفت: این محلول در صنعت دام و طیور برای ضدعفونی و گندزدایی سالن‌های پرورش پس از جوجه کشی مورد استفاده قرار می‌گیرد که بوی تند آن موجب سوزش شدید چشم، آسیب غشای مخاطی، سردرد و احساس سوزش در نای و ایجاد مشکلات تنفسی می‌شود. بنابر اظهارات وی،آتش نشانان پس از این که خودرو را به محل امن در حاشیه رودخانه سیاهرود بردند اقدام به شست‌وشوی ماشين حامل كردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۶
آتش نشانان پس از این که خودرو را به محل امن در حاشیه رودخانه سیاهرود بردند اقدام به شست‌وشوی ماشين حامل كردند.!! یعنی فرمالین رو ریختن تو رودخونه !!! یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۶
حاشیه رودخانه امنه؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟