میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیگیری پيشنهاد تشكيل دبيرخانه دائمي «نم»

کد خبر: ۲۶۹۰۰۸
| |
2527 بازدید

رييس ستاد برگزاري شانزدهمين اجلاس سران كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در تهران، با اشاره پيشنهاد مقام معظم رهبري مبني بر تاسيس دبيرخانه دائمي اين جنبش، گفت: اين پيشنهاد را در ادامه جلسه سران مطرح مي‌كنيم و آن را پيگيري خواهيم كرد.

علي سعيدلو در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه "اين اجلاس در مراسم افتتاحيه در سطح عالي و با شكوه برگزار شد"، اظهار كرد: فرمايشات مقام معظم رهبري جامع بود و در واقع تحليل بسيار خوب و روشني از تحولات جهان به مسائل بين‌المللي براي سران شركت‌كننده در اين جنبش ارائه دادند.

وي يادآور شد: در اين اجلاس، مصر رياست جنبش عدم تعهد را به ايران تحويل داد و ايران براي مدت سه سال رييس اين جنبش خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات