نفت خام گران شد
بهای نفت خام در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا اندکی افزایش یافت.
به گزارش واحد مرکزی خبر ،بهای نفت خام شیرین سبک پایه بورس نیویورک برای تحویل در ماه ژانویه، چهل و دو سنت افزایش یافت و به بشکه ای پنجاه و یک دلار و نوزده سنت رسید.
این در حالیست که بهای این نوع نفت خام در معاملات روز سه شنبه بازار بورس نیویورک سه دلار و هفتاد و سه سنت کاهش یافته و به بشکه ای پنجاه دلار و هفتاد و هفت سنت رسیده بود.
بهای نفت خام برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژانویه نیز سی و پنج سنت افزایش یافت و به بشکه ای پنجاه دلار و هفتاد سنت رسید.
این در حالیست که بهای این نوع نفت خام در معاملات دیروز بازار بورس لندن، سه دلار و پنجاه و هشت سنت کاهش یافته و به بشکه ای پنجاه دلار و سی و پنج سنت رسیده بود.
مارک پروان تحلیلگر برجسته بانک ای ان زی ANZ در ملبورن استرالیا می گوید انتشار آمار و ارقام اصلاح شده در خصوص تولید ناخالص داخلی امریکا، نگرانیهای تازه ای در خصوص وضعیت اقتصادی بزرگترین مصرف کننده انرژی جهان به وجود اورده است.
دولت امریکا در گزارش اصلاح شده خود درباره تولید ناخالص داخلی این کشور اعلام کرد رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه سوم سال جاری پنج دهم درصد کاهش یافته است.
این در حالیست که بانک مرکزی امریکا دیروز اعلام کرد هشتصد میلیارد دلار دیگر به اقتصاد این کشور ترزیق خواهد کرد تا نظام مالی این کشور را تثبیت کند.
در بروکسل نیز پیش نویس قانونی که قرار است امروز منتشر شود، خواستار بسته محرک های اقتصادی دوساله ای به منظور تحریک اقتصاد کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای خارج کردن آنها از رکود، شده است.
پروان می افزاید این اقدامات تازه تاثیر کمی بر روی بهای نفت داشته است.
وی گفت:پول زیادی به نظام مالی تزریق شده است ولی هنوز تاثیر چندانی نداشته است.


