میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعزام قاتلان حرفه‌ای به سوریه

کد خبر: ۲۶۸۱۷۱
| |
12853 بازدید

تروریست‌های حرفه‌ای لیبی برای آموزش و سازماندهی عناصر مسلح در سوریه، در حال انتقال به این کشور هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، تروریست‌های لیبیایی که پس از انقلاب این کشور جنگی داخلی را در این کشور به راه انداخته بودند، اکنون برای آموزش و سازماندهی عناصر مسلح به سوریه اعزام می شوند.

خبرگزاری "رویترز" در این باره نوشت، یک تروریست لیبایی به نام "حسام نجار" که تابعیت ایرلندی نیز دارد، مدتی است که وارد سوریه شده .. وی که با نام "سام" شناخته می شود، تک تیراندازی حرفه ای است و حدود یک سال قبل با گروهی که توسط "مهدی الحریثی" هدایت می شد، به مقر قذافی در طرابلس حمله کرد.

براساس این گزارش، الحریثی که از رهبران یکی از گروه های تروریستی خطرناک در لیبی به شمار می آید، به سوریه رفته و یک تیم تروریستی تحت عنوان لشکر "الامه" را هدایت می کند.

الحریثی اکنون در گروه خود در سوریه بیش از 20 تک تیرانداز لیبیایی را به کار گرفته، و اعزام "حسام نجار" به سوریه نیز با درخواست او صورت می گیرد.

برخی از اعضای این تیم، کارشناسان مخابرات و ارتباطات، و نقل و انتقالات لجستیکی، و یا سلاح های سنگین هستند.

نجار در گفته های خود اذعان کرده است که هزارن تروریست از نقاط مختلف دنیا در کشورهای همسایه سوریه مستقر شده، و خود را برای پیوستن به گروه های مسلح داخل سوریه آماده می کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات