تعطيلي پنج شنبه‌هاي مدارس در كميسيون آموزش

کد خبر: ۲۶۷۴۳۳
| |
3729 بازدید
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، از بررسي عملكرد وزارت آموزش و پرورش در اجرايي كردن تعطيلي پنج شنبه‌هاي مدارس خبر داد.
 
محمد مهدي زاهدي در گفت‌وگو با ايسنا درباره موضوع لغو تعطيلي پنج‌شنبه‌هاي مدارس اظهار كرد: در اين زمينه ابتدا مقرر شده تا وزير آموزش و پرورش و معاونان وي در جلسه كميسيون آموزش و تحقيقات حضور داشته و در اين باره نقطه نظرات خود را مطرح كنند،‌ تا پس از مشورت با اعضاي كميسيون و مسئولان وزارت آموزش و پرورش تصميم‌گيري لازم اتخاذ شود.
 
وي خاطرنشان كرد: شوراي عالي آموزش و پرورش نيز مصوبه‌اي دارد مبني بر اين‌كه واحدهاي آموزشي پنج روز فعاليت داشته و پنج شنبه‌‌ها را جهت انجام كارهاي فوق برنامه از قبيل اردوها، تعامل با ساير نهادها و دستگاه‌ها،‌ارتباط با اولياء و نيز دانش‌آموزان با مديريت مدرسه و كادر آموزشي برنامه‌ريزي كنند.
 
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با بيان اين‌كه هدف از بررسي عملكرد آموزش و پرورش در اين برهه زماني كه پنج‌شنبه‌ها تعطيل بوده،‌ افزود: اميدواريم آموزش و پرورش اقدامات مناسبي را انجام داده باشد كه نياز نباشد مجلس يا ساير نهادهاي مرتبط وارد كار شوند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی