مخالفت رسمي فيفا با حضور عليآبادي در انتخابات فدراسيون فوتبال
فدراسيون بينالمللي فوتبال هفته گذشته رسما به فدراسيون فوتبال ايران اعلام کرده بود، محمدعلي آبادي حق حضور در انتخابات اين فدراسيون را ندارد.
به گزارش مهر، خبرگزاري رويترز امروز در گزارشي پيرامون فوتبال ايران نوشت: اين انتخابات قرار بود پنجشنبه هفته جاري برگزار شود، اما به دليل برخي مشکلات در اساسنامه فدراسيون فوتبال ايران، اين انتخابات چه بسا تا ماه ژانويه به تعويق بيفتد.
اميرحسين کريم پور، عضو روابط بينالملل فدراسيون فوتبال ايران در گفتوگوي تلفني به رويترز گفت: اساسنامه فدراسيون فوتبال در ماه ژوئن توسط فيفا تاييد شده که طي آن دولت نبايد هيچگونه دخالتي در فوتبال کشور داشته باشد. بنابراين انتظار ميرود که اين انتخابات تا ماه ژانويه به تعويق بيفتد. چرا که هنوز در اساسنامه مشکلاتي وجود دارد.
در حال حاضر در خصوص کانديداتوري محمد عليآبادي، معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان تربيت بدني، در انتخابات فدراسيون فوتبال اختلاف نظر وجود دارد. ايران پيش از اين يک بار در ماه نوامبر سال گذشته به دليل آنچه دخالت دولت ـ مخصوصا سازمان تربيت بدني ـ در فدراسيون فوتبال ناميده ميشود از حضور در تمام فعاليتهاي بين المللي تعليق شده بود.
در ادامه گزارش رويترز آمده است: فيفا اعلام کرد انتخابات فدراسيون فوتبال ايران را به رسميت نميشناسد؛ چرا که طبق اساسنامه جديد که توسط کميته انتقالي تصويب شده است حضور سياسيون در ورزش و به دست گرفتن سمت رياست فدراسيون فوتبال رد شده است.
سخنگوي فيفا نيز در اين مورد گفت: فيفا هفته گذشته به فدراسيون فوتبال ايران اطلاع داد که چنانچه عليآبادي، رئيس سازمان تربيت بدني ايران براي رياست فدراسيون فوبتال ثبت نام کند، اين انتخابات را به رسميت نخواهد شناخت. در حقيقت طبق اساسنامه فدراسيون فوتبال ايران که توسط فيفا در ماه ژوئن به تصويب رسيده، عليآبادي ميتواند يکي از اعضاي مجمع عمومي باشد، اما نميتواند در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال شرکت کند.
رويترز در پايان اين گزارش از محمود احمدينژاد، رئيسجمهور ايران به عنوان يک طرفدار پروپاقرص فوتبال ياد و عنوان کرد ايران يکي از موفقترين تيمهاي فوتبال آسياست که تا به حال سه بار قهرمان جام ملتها شده و سه باز نيز در رقابتهاي جام جهاني حضور داشته است.




