ماريجوانا وارد تبليغات انتخاباتي هلند شد

کد خبر: ۲۶۶۳۲۵
| |
7445 بازدید
مسئله فروش آزاد ماریجوانا در هلند به بحثی انتخاباتی در تبلیغات انتخابات پارلمانی این کشور تبدیل شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز، صد و چهل مالک فروشگاههای توزیع ماریجوانا از مردم دعوت کرده اند به احزاب طرفدار ماریجوانا رای دهند.

مخالفان قانون جدید ممنوعیت فروش ماده مخدر ماریجوانا به خارجیها در این کشور با راه اندازی پویشی از مردم این کشور خواستند تا در انتخابات پارلمانی بعدی به احزابی رای دهند که موافق فروش این مواد هستند.

دولت هلند با وضع قوانین جدید در اول مه فروش ماریجوانا را به خارجیها در جنوب هلند ممنوع کرد . این قانون به زودی در دیگر مناطق کشور نیز اجرا می شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت