صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجازات شدید برای پخش‏کنندگان بلوتوث شخصی

اخیرا شکایت برخی از بازیگران سینما به پلیس امنیت اخلاقی ، در خصوص پخش بلوتوث های شخصی باعث شده تا بار دیگر معضل انتشار فیلم های شخصی و خانوادگی مطرح گردد.
کد خبر: ۲۶۵۷۷
| |
6542 بازدید

سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: برای اشخاصی که در حریم خصوصی مردم ورود پیدا می کنند مجازات های شدیدی اعمال خواهیم کرد.

دکتر علیرضا جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر ظرفیت قانونی جهت برخورد با انتشار کنندگان بلوتوث های شخصی مناسب است افزود: در سالهای گذشته در ارتباط با برخورد با پخش کنندگان بلوتوث ها غیر اخلاقی ضعف قانون داشتیم اما در حال حاضر قانون لازم را در اختیار داریم و باید گفت این قانون بسیار جامع است.

اخیرا شکایت برخی از بازیگران سینما به پلیس امنیت اخلاقی ، در خصوص پخش بلوتوث های شخصی باعث شده تا بار دیگر معضل انتشار فیلم های شخصی و خانوادگی مطرح گردد.

سردار احمد روزبهانی رئیس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی نیز از مردم خواسته تا هر کس بلوتوث های اخلاقی را دریافت می کند و دست اندرکاران آن را می شناسد اطلاعات مربوطه را در اختیار پلیس قرار دهد.

سخنگوی قوه قضائیه ، بر اعمال مجازات شدید برای انتشار دهندگان فیلم های شخصی و خانوادگی تاکید کرد و گفت : در قوه قضائیه برخورد با چنین پدیده ای را آغاز کرده ایم و برای کسانی که در حریم خصوصی افراد ورود پیدا می کنند مجازات های شدیدی اعمال می کنیم.

جمشیدی ، بر استفاده از قضات ویژه جهت رسیدگی به چنین پرونده هایی خبر داد و گفت: قضات در نظر گرفته شده برای رسیدگی به چنین پرونده هایی ویژه هستند و به صورت قاطع برخورد لازم را با متخلفان اعمال خواهند کرد.

سخنگوی قوه قضائیه ابراز امیدواری کرد، با رویکرد جدید دستگاه قضائی بتوانیم این پدیده را کاهش و کنترل کنیم.

سال 1385 پس از انتشار سی دی های غیر اخلاقی منتسب به یک هنرپیشه جوان تلویزیونی موضوع ورود به حریم خصوصی شهروندان با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته ارتباطی به عنوان یکی از چالش برانگیز ترین معضلات اجتماعی مطرح شد.

امری که گرچه با واکنش سریع و قاطع نمایندگان مجلس و کارشناسان اجتماعی و اصحاب قلم روبرو شد، اما نتوانست به عنوان مانعی جدی بر سر راه سوءاستفاده کنندگان ابزار آلات مدرن ارتباطی شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Syrian Arab Republic
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۴
فرهنگ ما متاسفانه افت کرده . تو مدارس پس چی یاد بچه ها می دهند
ناشناس
|
-
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۴
ايشون نفرمودن چگونه مي خواهند بفهمند كه بلوتوث ها رو كي پخش ميكنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۴
ایشان که همه اش تهدید کرد اما نگفت از نظر قانونی دقیقا چه می توانند بکنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۴
بلوتوثها در مترو پخش ميشود!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۵
همه بلوتوثها شخصي است . مگه بلوتوث غير شخصي هم داريم ؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟