كاردار سوئيس به وزارت خارجه احضار شد

کد خبر: ۲۶۳۶۱۷
| |
7259 بازدید

در پي ربايش شهروندان و زائران ايراني توسط گروه‌هاي مسلح مورد حمايت دولت آمريكا در سوريه كاردار سوئيس به عنوان حافظ منافع آمريكا در تهران به وزارت خارجه احضار شد.

به گزارش ايسنا كاردار سوئيس در تهران روز دوشنبه توسط مدير كل آمريكاي شمالي به وزارت امور خارجه فرا خوانده و نسبت به اين قبيل اقدامات به وي هشدار داده شد.

رضا زبيب با اشاره به حمايت آمريكا از گروه‌هاي مسلح و شورشي در سوريه دولت آمريكا را مسوول سلامت 47 زائر ربوده شده دانست و تاكيد نمود از دولت آمريكا انتظار مي‌رود با استفاده از نفوذ خود نزد ربايندگان امكان آزادي فوري و بدون قيد و شرط آنها را فراهم نمايد.

كاردار سوئيس نيز تاكيد نمود مراتب را در اسرع وقت به دولت آمريكا منعكس و نتيجه را به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران اعلام خواهد كرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار