حقی در دوچرخه تایم تریل سی و ششم شد
دوچرخه سوار كشورمان در رقابت تایم تریل انفرادی بازی های المپیك 2012 لندن در میان 37 ورزشكار به مقام سی و ششمی اكتفا كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به لندن، 'علیرضا حقی' در این مسابقه كه به مسافت 44 كیلومتر برگزار شد، با ثبت زمان 57 دقیقه و 41 ثانیه و 44 صدم ثانیه به مقام سی و ششمی رسید.
'بردلی ویگینز' بریتانیایی قهرمان رقابت های توردو فرانس با زمان 50 دقیقه و 39 ثانیه و 54 صدم ثانیه اول شد و به مدال طلا دست یافت.
'تونی مارتین' آلمانی با زمان 51 دقیقه و 21 ثانیه و 54 صدم ثانیه دوم شد و 'فرام كریستوفر' از بریتانیا با زمان 51 دقیقه و 47 ثانیه و 87 صدم ثانیه به مدال برنز دست یافت.
حقی در دوچرخه سواری جاده نیز با طی كردن 163 كیلومتر از مسیر 250 كیلومتری، از ادامه رقابت ها انصراف داده بود، زرگری و سهرابی دیگر نمایندگان كشورمان نیز به دلیل مصدومیت و محدودیت زمانی از حضور در رده بندی نهایی بازماندند.


