صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تقدير رفسنجاني از تلاش برای ورزش بیماران خاص

کد خبر: ۲۶۱۹۸
| |
1828 بازدید

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تلاش برای تحرك و ورزش بیماران خاص و افزایش امید به زندگی آنان مثبت و قابل قدردانی دانست.

به گزارش شبكه خبر، آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار رئیس فدراسیون جهانی ورزش‌های پیوند اعضا تلاش برای ایجاد نهضت پیوند اعضا و كمك به بیماران خاص را از افتخارات جمهوری اسلامی ایران عنوان كرد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: در ابتدا تصور بر این بود كه اهدای عضو مشكل شرعی دارد اما با رفع این ابهام اكنون این عمل یك عبادت و دارای پاداش اخروی است و تبدیل به یك فرهنگ اسلامی شده است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: ورزشكاران ایرانی كه با مشكلات جسمی و حركتی مواجه بودند در سالیان اخیر افتخارات زیادی نصیب كشور كرده اند.

هاشمی رفسنجانی همچنین با اشاره به موفقیت های جمهوری اسلامی ایران درباره پیوند اعضا ابراز امیدواری كرد: با گسترش همكاری های جهانی در این باره كشورها بتواننداز تجربیات یكدیگر استفاده كنند .

الیور كاستر نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از اهداف تشكیل فدراسیون جهانی ورزش های پیوند اعضا، سطح بالای علمی و فنی پیوند عضو در ایران را تحسین کرد و گفت : جمهوری اسلامی ایران امروز در این باره نقش پیشرو دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟