صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور نيكبخت در پرسپوليس، نماد بي‌انضباطي؟!

نيكبخت كه بنا به ظاهر قضايا، با اين كار قصد داشت از نشستن روي نيمكت تيم ملي تحت هدايت دايي خودداري كند، هنوز باور نمي‌كرد كه با بازيكن سرحال و آماده سال‌هاي گذشته، فاصله زيادي گرفته و گلزني‌هاي اخير وي نيز براي باشگاهش، بيشتر در سايه حمايت‌هاي قطبي بوده، نه چيز ديگر.
کد خبر: ۲۶۰۴۴
| |
20351 بازدید
برخورد با بداخلاقي‌هاي ورزشكاران در ميدان‌هاي ورزشي، يكي از مهمترين وظايف جامعه ورزش و باشگاه‌هايي است كه لقب «فرهنگي» را نيز در كنار لقب ورزشي خود به يدك مي‌كشند. اين برخوردها با توجه به اين‌كه چهره‌هاي ورزشي از محبوبترين چهره‌هاي جامعه ما هستند و در بيشتر مناسبت‌هاي سياسي و مذهبي از آنها براي انتقال پيام‌هايي به مردم استفاده مي‌شود، مي‌تواند تأثير بسياري بر نسل جواني بگذارد كه اين‌گونه افراد را الگوي خود قرار مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار ورزشي تابناك، پرونده عليرضا نيكبخت واحدي، بازيكني كه در چند سال تغيير بسياري كرده، آزمون مهمي براي كميته انضباطي، فدراسيون فوتبال و باشگاه پرسپوليس است.

نيكبخت كه پس از دعوت به تيم ملي از سوي علي دايي براي بازي با قطر، به طرز عجيبي از پرواز تيم ملي جا ماند و ساك ورزشي او در قطر وبال دست مازيار زارع شد، توجيهاتي را براي اين كار خود آورده بود كه نه براي سرمربي تيم ملي و نه فدراسيون، قانع‌كننده نبود.

شماره 10 قرمزپوشان كه مسير سقوطي وي در فوتبال ما از زمان آغاز شهرت گرفتن وي و رفتن به تيم‌هاي بزرگ پايتخت آغاز شد، مدتهاست در زمين پاك و مقدس ورزش و بيرون از آن، رفتارهايي را از خود نشان مي‌دهد كه مردم از يك بازيكن تيم ملي انتظار ندارند.

موضعگيري‌هاي وي در برابر سرمربي پرسپوليس، به جايي رسيد كه پس از گلزني براي تيمش به طرز بسيار زننده در آغوش قطبي پريد تا بسياري اين نوع رفتار و كشاندن گردن سرمربي به سمت بدن خود را نوعي تظاهر به دوستي با قطبي به رغم اختلاف‌هاي موجود تلقي كنند.

اين رفتار كه پيامد نوع نگاه‌هاي وي به سرمربي پرسپوليس پس از تعويضش در دربي پايتخت بود، بيش از پيش وجهه وي را پايين آورد اما برخي حمايت‌هاي نادرست از وي همچنان ادامه يافت تا اين راه سقوطي ادامه يافته و جوان خوش‌آستيل روزهاي ابومسلم و استقلال را از خواب بيدار نكند.
همچنين مانور نيكبخت براي سرپيچي از سفر به قطر، حلقه آخر زنجيره‌‌اي بود كه به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال منتهي شد.

نيكبخت كه بنا به ظاهر قضايا، با اين كار قصد داشت از نشستن روي نيمكت تيم ملي تحت هدايت دايي خودداري كند، هنوز باور نمي‌كرد كه با بازيكن سرحال و آماده سال‌هاي گذشته، فاصله زيادي گرفته و گلزني‌هاي اخير وي نيز براي باشگاهش، بيشتر در سايه حمايت‌هاي قطبي بوده، نه چيز ديگر.

در اين ميان، همه توجيهات معطوف به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال بود تا با اقدامي بموقع، به همه بازيكنان نشان دهد كه قداست پوشيدن پيراهن تيم ملي، فراتر از هر نام و نشان باشگاهي است.

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با محروم كردن نيكبخت از بازي‌هاي ملي و اجازه حضور در مسابقات باشگاهي در برابر اين بازيكن، كرنش كرد تا اين پرسش ايجاد شود كه قضيه حضور نيافتن بازيكني كه بنابر ميل خود از حضور در تيم ملي سر باز زده است، در تيم ملي و نه باشگاهي، اساسا تنبيه به شمار مي‌رود؟

مي‌توان گفت، محروميت نيكبخت از مسابقات ملي، همان چيزي بود كه به نيكبخت كمك كرد تا از بروز موقعيتي اينچنيني در آينده جلوگيري كند تا نيات واقعي وي آشكار نشود و با داشتن مجوز حضور در مسابقات باشگاهي به وي اجازه ادامه رفتارهاي نادرست او را داد. به اين ترتيب، ديگر بازيكناني نيز كه به دليل مشكلات شخصي مي‌توانند تمايلات پنهان مشابهي را داشته باشند، تشويق به گام نهادن در راهي مي‌شوند كه نيكبخت با موفقيت آن را پيمود.
حال حضور دوباره نيكبخت در پرسپوليس، مي‌تواند نماد بي‌انضباطي و ‌بي‌قانوني باشد كه كميته انضباطي مسئول اجراي آن است.

در عين حال، باشگاه پرسپوليس نيز مي‌توانست با برخورد با اين بازيكن، نشان دهد كه حرمت پيراهن تيم ملي يا پيشكسوتان و مربيان اين ميدان، بسيار بيشتر از گلزني در يك مسابقه يا حضور مؤثر در زمين است. با كمال تعجب، اين داريوش مصطفوي بود كه همه را از شر اين تفكر نيز رهانيد و با درخواست بخشش نيكبخت از فدراسيون، نشان داد كه شايد لقب «فرهنگي» براي باشگاه‌هاي ما تنها لقبي بيش نيست.

حضور نيكبخت روي نيمكت تيم ملي مي‌توانست فرصتي مناسب براي آغاز اوج‌گيري دوباره او باشد، اما اكنون نه تنها از اين كار جلوگيري شده، بلكه راه را براي ادامه اين سقوط باز شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۹
به کمیته انضباتی فدراسیون باید تبریک گفت که چنین با قاطعیت عمل کرده علیرغم اینکه می توانست جرایم سنگین تری را برای واحدی در نظر بگیرد.امیدوارم با این عمل فدراسیون برای اینگونه بازیکنانی که با تحریک همبازیهای خود موجب خدشه وارد کردن به لباس مقدس تیم ملی شده اند و از تفکرات حرفه ای گری فقط پول گرفتن آنرا آموخته اند موجب درسی برای بازیکنان دیگر شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۷ - ۱۳۸۷/۰۸/۳۰
منصفانه بنگریم...ایا حضور در تیم ملی اجباری است؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۱۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۳۰
یادتون نره چنانچه فقط 30 امتیاز دیگر به امتیازات منفی نیکبخت اضافه بشه، حق حضور در لیگ برتر رو هم نخواهد داشت . پس مطمئنا دیگه به هیچ عنوان نمیتونه این رفتارهای نادرست رو در هیچ جای دیگه و از جمله باشگاه ادامه بده .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۳۰
به نظر میرسد نویسنده عزیز ومحترم این مطلب اگر امکان داشت ،صد در صد از پرچم ورنگ آبی برای فونت نوشتن استفاده میکردند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۳۰
پرسپوليس هم بايد نيگبخت را اخراج كند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۳۰
بی فرهنگی در فوتبال ما از استادیوم ها گرفته تا درون هواپیما آغاز و همچنان ادامه دارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۳۰
آن دوستی که گفت آیا حضور در تیم ملی اجباری است؟
باید بگم، خیر اجباری نیست
اما نیکبخت می توانست بگوید نمی آید تا دایی با توجه به نبود زندی در سمت چپ یکفکری بکند نه اینکه فرار کند تا دایی با مشکل بر بخورد همانطور که در دیدار با امارات دیدم
نیکبخت فقط به دنبال حاشیه است و بهتر است هر چه زودتر فوتبال ایران را ترک کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۱
فکر نمیکنید روز قیامتی نیز هست و باید پاسخگوی این حرفهایتان باشید ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۱ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۱
منم معتقدم پرسپوليس هم بايد نيگبخت را اخراج كند این روزها پرسپولیس پاتوق آدمهای ورشکسته و بی انضباط شده.از جمله علی ک. نیکبخت و رحمان و... به جای باشگاه فرهنگی بگیم پاتوق بهتره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۲
من طرفدار هیچ تیم و بازیکنی نیستم ولی اهل فوتبالم و این را می‌دانم که تا مادامی که تصمیم‌گیرندگان ورزش ما از حزب‌های ورزشی باشند و تصمیمات آنها نیز بر اساس حب و بغض‌های ناشی از این تیم‌ها است هیچ نتیجه‌ای عاید این مملکت نخواهد شد.
نیکبخت اشتباه کرد حال به هر دلیل و بی‌خود‌ترین دلیل اما نباید این سبب شود که بازیکنی از جامعه طرد شود و راه نرفته‌ای را که به صد انگیزه می‌توانست برود، طی کند.
من با تنبیه‌های تند و ضربتی مخالفم و فکر می‌کنم کمیته انضباطی به جای تنیبه زیادی کمی هم باید دنبال تشویق باشد. این که فقط یک بازیکن اخلاق در هفته انتخاب می‌شود کم است در حالی که در هر هفته چند ده بازیکن بد اخلاق معرفی‌ می‌شوند.
راستی از نتایج برخوردهای اینچنینی در جامعه چقدر نتیجه گرفته‌ایم که به سراغ این برخوردهای چکشی در فوتبال رفته‌ایم؟
مطمئن باشید این کارها کار فرهنگی تلقی نمی‌شود و کار فرهنگی در ابتدا باید از بالا به پایین باشد؛ یعنی مدیر باشگاه و مربیان خود بااخلاق باشند و از بازیکنان بخواهند که اخلاق را در زمین رعایت کنند.
اگر مربی از بازیکن بخواهد که بازیکن حریف را قلم کند و بازیکن هم این تدابیر را به عمل برساند! آیا ....
من امیدوارم که این کارهای کمیته انضباطی استمرار داشته باشد شاید با استمرار این برنامه‌ها در دوران مربیگری دیگر مربیان و سرپیچی‌های بازیکنان دیگر تیم‌ها حرف من نقض شود و کمیته انضباطی منشأ خیری در جامعه فوتبال ما باشد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار