صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حاجی:

۸۰ درصد مراجعان به نمایندگان مشکل اشتغال دارد

کد خبر: ۲۵۹۶۸۳
| |
1981 بازدید

نماینده شاهین شهر در مجلس تأکید کرد: اگر یک روز به دفتر هر یک از نمایندگان مراجعه کنید، شاهد خواهید بود که ۸۰ درصد از متقاضیان، به دلیل مشکل اشتغال مراجعه کردند.

 به گزارش خانه ملت، حسین حاجی در جلسه علنی امروز یکشنبه ۱ مرداد مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در زمینه وضعیت اشتغال کشور،‌ خطاب به وزیر کار اظهار داشت: ‌اگر شما وزیر نیستید، ما حرفی نداریم اما اگر هستید، نکاتی را مطرح کنید.

نماینده شاهین شهردر مجلس شورای اسلامی  با طرح این سؤال که در کشور ما کار با چه کسی کار دارد، گفت: باید در ابتدا مسئله را بشناسیم و بررسی کنیم که آیا مشکلی به نام بیکاری و اشتغال در کشور وجود دارد یا خیر؟

حاجی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: اگر یک روز به دفتر هر یک از نمایندگان مراجعه کنید، شاهد خواهید بود که ۸۰ درصد از متقاضیان، به دلیل مشکل اشتغال مراجعه کردند.

نماینده شاهین شهر در مجلس بر این اساس یادآور شد:‌ باید دید داشتن شغل، ‌حق افراد است یا نیست؟ در حال حاضر فضای ناامنی برای کارگران کشور وجود دارد و آنان نسبت به آینده اطمینان ندارند.

حاجی در خاتمه خواستار پیگیری مشکلات و موانع و فرصت‌ها و تهدیدات شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار