صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
رحمت‌الله نوروزی:

دولت اشتغال مولد ایجاد کند

کد خبر: ۲۵۹۴۳۰
| |
1932 بازدید

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اشتغالزایی در کشور اعلام کرد: دولت باید ضمن تثبیت شغل‌های موجود در جامعه، اشتغال مولد نیز در جامعه ایجاد کند.

رحمت الله نوروزی اظهار داشت: متاسفانه در برخی از ادارات، سازمان‌ها و کارخانه‌ها میزان دستمزد بانوان بسیار کمتر از مردان بوده و حتی در برخی از کارخانه‌ها، حقوق کارگران زن کمتر از پایه حقوق مصوب وزارت کار است.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی اصلاح بندهایی از قانون کار را مسیری برای رفع تبعیض در دستمزد بین زنان و مردان دانست و تصریح کرد: بالا بودن تقاضا برای کار یکی از دلایلی است که موجب می شود کارفرمایان بیشتر تمایل به استخدام بانوان با دستمزد پایین نسبت به مردان داشته باشند.

وی نگاه سنتی در مورد نان آور بودن مرد را از دیگر دلایل پایین بودن دستمزد زنان نسبت به مردان عنوان کرد و اظهار داشت: اگر این نگاه اصلاح شود و باور کنیم که بسیاری از زنان نیز مانند مردان نقش اقتصادی موثری در خانواده دارند؛ مطمئنا تجدید نظری در میزان دستمزد آنان به وجود می آید.

این نماینده مجلس نهم در ادامه افزود: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی میزان حضور زنان در عرصه‌های کار و فعالیت بسیار چشمگیر شده است اما مسئولان ذیربط باید به گونه‌ای عمل کنند که حقوق بانوان در محیط های کار تضییع نشود.

نوروزی بیکاری را معضل گریبان گیر بسیاری از افراد جامعه اعم از مردان و زنان خواند و گفت: با توجه به افق چشم انداز بیست ساله و اصل ۴۴ قانون اساسی، باید شرایط به گونه‌ای فراهم شود تا فضای اشتغال و کسب و کار و تولید رونق یابد.

وی ادامه داد: در حال حاضر رقم جمعیت جوان کشور بسیار بالا است به طوری که تعداد بسیاری از آنها  متقاضی کار به شمار می روند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت اشتغال زایی در کشور اعلام کرد: دولت باید ضمن تثبیت شغل‌های موجود در جامعه، اشتغال مولد نیز در جامعه ایجاد کند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...