آغاز محاکمه مردان قذافی

از جمله مهم‌ترین این شخصیت‌ها که محاکمه آن‌ها در شهر «مصراته» آغاز شد می‌توان به «احمد ابراهیم» پسر عموی قذافی، «منصور ضو» رئیس سابق دستگاه گارد مردمی و «خالد تنتوش» مفتی قذافی اشاره کرد.
کد خبر: ۲۵۸۷۱۳
| |
4743 بازدید

محاکمه شخصیت‌های وابسته به نظام «معمر قذافی» دیکتاتور سابق حكومت لیبی آغاز شد.

به گزارش ایلنا به نقل از الجزیره، از جمله مهم‌ترین این شخصیت‌ها که محاکمه آن‌ها در شهر «مصراته» آغاز شد، می‌توان به «احمد ابراهیم» پسر عموی قذافی و نظريه‌پرداز كتاب سبز وي، «منصور ضو» رئیس سابق دستگاه گارد مردمی و «خالد تنتوش» مفتی قذافی اشاره کرد.

این محاکمه چند روز پس از آن برگزار می‌شود که سازمان دیده‌بان حقوق بشر از اوضاع بازداشت شدگانی که هنوز محاکمه نشدند، انتقاد کرده است.

دولت انتقالی لیبی اصرار دارد که اعضای خانواده قذافی و هوادارانش داخل کشور محاکمه شوند اگر چه فعالان حقوق بشر بیم آن دارند که ضعف دولت مرکزی و حاکم نبودن قانون باعث شود این افراد از محاکمه عادلانه محروم شوند.

از طرف دیگر، محاکمه خانواده قذافی و هوادرانش محک جدی برای قدرت دولت انتقالی لیبی به شمار می‌رود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت