معاون اجتماعی نیروی انتظامی با اعلام اینکه استفاده از کروات منع قانونی ندارد گفت: کاری به لباس پوشیدن افراد نداریم اما باید حداقل ها رعایت شود.
به گزارش مهر،سردار بهمن کارگر در برنامه تلویزیونی صبح به خیر ایران به مناسبت روز عفاف و حجاب اظهار داشت: ملاک کار ناجا عمل به قانون است و هیچ سلیقه ای در کار نیست. ماموران گشت های امنیت اخلاقی آموزش دیده اند و در آنها برخورد با زنان را ماموران زن برعهده دارند .
معاون اجتماعی نیروی انتظامی افزود: همچنین مشاوران و مددکاران ما افرادی را که به مراکز پلیس امنیت اخلاقی منتقل می شوند راهنمایی می کنند. برخی جوانان لباس هایی می پوشند که در آنها از عناوین لاتین که بعضا واژه های نامناسبی است، استفاده شده است و در این مورد باید مراقبت کنند.هم اکنون با فروشندگان پوشاک نامناسب برخورد می کنیم.
وی درباره اینکه آیا خودرو جزو حریم شخصی محسوب می شود تاکید کرد: خودرو حریم شخصی نیست و باید در آن اخلاقیات رعایت شود.
به گفته معاون اجتماعی نیروی انتظامی 300 وظیفه در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد که 21 وظیفه آن مربوط به ناجا است.
کارگر افزود: در کنار کارهای ایجابی ، کار سلبی هم باید باشد چون برخی هنجارشکنان دنبال فرصت هستند.اگر از سال 84 همه دستگاه ها به اجرای قانون عفاف و حجاب همت می کردند امروز دیگر نیازی نبود که ناجا تا این حد در پیشانی کار باشد.
وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان افزود: دشمنان در حال حاضر70 شبکه تلویزیونی فارسی زبان راه اندازی کرده اند و میلیاردها دلار علیه کشور ما هزینه می کنند که هدف آنان بنیان خانواده است.
وی تصریح کرد: ورود ماهواره در هر خانواده بنیان آن را سست می کند و یکی از وظایف ناجا مقابله با جنگ نرم است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: در دو سال گذشته با تشکیل فرماندهی مرزبانی از ورود بسیاری از تجهیزات و وسایل مستهجن جلوگیری شده است.
معاون نیروی انتظامی به موضوع استفاده از کروات اشاره کرد و با رد برخی مطالب رسانه ها در این خصوص افزود: ناجا درباره استفاده افراد از کروات منعی ندارد اما با این که مؤسسه و یا سازمانی کارکنانش را مجبور به استفاده از کروات کند و یا از کارکنان زن بخواهد آرایش کنند، برخورد می کنیم.
وی گفت: ما به نوع لباس پوشیدن افراد کاری نداریم ولی باید لباسی بپوشند که در آن حداقل عفاف و حجاب رعایت شود.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی به قانون حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: راهکارهای این قانون از سال 84 در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید که در آن 26 دستگاه مسئولیت دارند.
کارگر گفت: از 26 دستگاه مسئول در این خصوص، 24 دستگاه مسئولیت ایجابی و دو دستگاه یعنی نیروی انتظامی و قوه قضاییه وظایف سلبی دارند.
وی افزود: ناجا سالانه میلیاردها تومان در زمینه قانون عفاف و حجاب از جمله ساخت مستندات و فیلم و سریال هزینه می کند. قانون عفاف و حجاب فقط به بانوان مربوط نمی شود و مردان را هم در بر می گیرد. البته وضع حجاب و عفاف روز به روز در کشور بهتر شده است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی افزود: 90 درصد افرادی که در خیابان ها تذکر داده می شود به مراکز پلیس امنیت اخلاقی هدایت نمی شوند و تنها 10 درصد آنان به این مراکز ارجاع داده می شوند و از این 10 درصد نیز تعداد بسیار کمی به مراجع قضایی معرفی می شوند.