عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ارائه آمار غیر واقعی در مورد اشتغال را مشکل گشا ندانست و گفت: دولت باید برای ارائه آمار در این زمینه فقط اشتغال پایدار را مدنظر قرار دهد.
حسین مظفر در گفتوگو با خانه ملت، در واکنش به اظهارات وزیر تعاون٬ کار و رفاه اجتماعی درباره ایجاد حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار شغل در سال ۹۰گفت: گاهی اوقات آمار اشتغالزایی با میزان تسهیلات ارائه شده مد نظر قرار می گیرد؛ اما لزوما هر وامی منجر به ایجاد اشتغال نمیشود و برخی از تسهیلات ارائه شده برای اشتغالزایی صرف کارهای دیگری میشود.
رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه افزود: این موضوع که فقط تسهیلات اشتغالزایی ملاکی برای سنجش شغلهای ایجاد شده باشد یک نوع سادهاندیشی است؛ زیرا اشتغال تنها در صورتی میتواند موجب رفع مشکل بیکاری شود که تضمین شده بوده و ثبات داشته باشد.
وی با مد نظر قرار دادن این موضوع که آمار اشتغال باید مبتنی بر واقعیت باشد، تصریح کرد: در حال حاضر بیکاری از مشکلات اصلی کشوربه شمار می رود؛ در چنین شرایطی ارائه آمارهای غیر واقعی در مورد اشتغال زایی، تضمین کننده اشتغال واقعی نیست و مدیران و کارشناسان کشور را به اشتباه میاندازد.
مظفر با تاکید بر اینکه برنامه ریزی درباره مسائل اقتصادی کشور با آمار ارائه شده در مورد ایجاد یک میلیون و ۶۰۰ هزار شغل، دچار تغییر و تضاد می شود اظهار داشت: در حال حاضر شاهد هستیم که بسیاری از واحدها و کارخانههای تولیدی به دلیل داشتن مشکلات متعدد تعطیل شدهاند و یا با حداقل ظرفیت به فعالیت ادامه میدهند و برخی دیگر نیز در آستانه تعطیلی هستند.
این نماینده مجلس نهم در با مد نظر قرار دادن افزایش بیکاری در کشور اعلام کرد: تعطیلی و کاهش ظرفیت واحدها و کارخانههای تولیدی نتیجهای به غیر از اخراج نیروی انسانی و افزایش بیکاری در سطح جامعه ندارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این موضوع که اخراج کارگران از کارخانهها، غیر واقعی بودن آمار اشتغال را نشان میدهد، گفت: تعطیلی واحدهای تولیدی، اخراج و یا تعدیل نیروی انسانی مشکل بیکاری را بیشتر آشکار میکند و حساسیتها را در مورد آمار اشتغالزایی بالاتر میبرد.