صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بانک‌ها شرایط وام‌دهی را مشخص کنند

کد خبر: ۲۵۷۱۵۴
| |
3033 بازدید

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع گرفتن وام به یک معضل در جامعه تبدیل شده است و مردم برای گرفتن مبلغی ناچیز برای کارگشایی از ما درخواست معرفی‌نامه دارند.

به گزارش فارس، فاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعطیلات دو هفته‌ای نمایندگان اظهار داشت: نمایندگان تهران چه در تعطیلات مجلس و چه در مواقعی که مجلس دایر است به طور مدام و مستمر در معرض بررسی و رسیدگی به دغدغه‌ها و مطالبات مردم هستند که در راستای آن نشست‌هایی نیز با وزرا و مسئولان دارند.

وی افزود: علاوه بر شرکت در مراسم‌هایی که در این ایام با محوریت حجاب و عفاف برگزار است به خیل عظیمی از مطالبات مردمی نیز می‌پردازیم که مشکلات محله‌ای و کوچه‌ای که بیشتر به شهرداری‌ها مربوط است، درخواست وام و اشتغال از مواردی است که مردم از بنده به عنوان نماینده می‌خواهند.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس گفت: موضوع گرفتن وام به یک معضل در جامعه تبدیل شده است و مردم برای گرفتن مبلغی ناچیز برای کارگشایی از ما درخواست معرفی‌نامه دارند.

آلیا اضافه کرد: بانک‌ها دقیقا شرایط را برای مراجعین خود مشخص کنند چرا که وام‌دهی و جور کردن وام جزو وظایف من نماینده محسوب نمی‌شود؛ نیاز نیست بانک‌ها برای دادن یک مبلغ ناچیز اینگونه مردم را سردرگم کنند.

وی در پایان به دیدار‌های خود با وزرا و مسئولان اشاره کرد و تصریح کرد: به دلیل مطالباتی که از سوی مسکن بخصوص مسکن مهر داریم با وزیر راه و شهر‌سازی دیداری داشتیم و در آینده نیز در خصوص مالیات‌ها با وزیر اقتصاد و دارائی نشستی خواهیم داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟