صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئيس‌جمهور:

سخنان بي‌ربط، تأثيري در روابط برادرانه دولت و مجلس ندارد

بخشي از گفت‌وگوي رئيس‌جمهور كه از راديو هم پخش شد، در خروجي منتشره از خبرگزاري‌ها قرار نگرفته بود كه طي آن، آقاي احمدي‌نژاد بيان مي‌كنند: «برخي با بهانه‌هايي مانند آنچه مثلا در يك دفترچه شخصي كسي نوشته شده است، مي‌خواهند بين مجلس و دولت اصولگرا فاصله بيندازند.»
کد خبر: ۲۵۶۷۴
| |
16786 بازدید

رئيس‌جمهور با اشاره به اين ‌كه مجلس و دولت بايد در فضاي صميمي و همراه و همدل در خدمت مردم باشند، گفت: شايعات و سخنان بي‌ربط عده‌اي تأثيري در روابط برادرانه و اصولي مجلس و دولت نخواهد داشت.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني رياست‌جمهوري، صبح روز دوشنبه، دكتر محمود احمدي‌نژاد، پيش از رفتن به اروميه براي گشايش پروژه پل ميانگذر درياچه اروميه در گفت‌وگويي با بيان اين ‌كه جمهوري اسلامي ايران، كشوري آزاد است و هر كس مي‌تواند آزادانه نقد و نظرات خود را بگويد، تأكيد كرد: برخي در گوشه و كنار، مترصد اين هستند كه بين دولت و مجلس فاصله اندازند، اما دولت و مجلس، دو ركن مهم و اساسي در قانون اساسي هستند و كسي نمي‌تواند به روابط دوستانه و برادرانه دو قوه مهم در قانون اساسي خدشه‌اي وارد كند.

وي افزود: مجلس شوراي اسلامي، جايگاه رفيعي در پيگيري امور، ترسيم خطوط اصلي ـ كه در قانون اساسي آمده است و به تعبيري، ريل‌گذاري حركت كشور را تنظيم مي‌كنند ـ دارد.

رئيس‌جمهور كه با واحد مركزي خبر گفت‌وگو مي‌كرد، تصريح نمود: دولت و مجلس بايد با تفاهم امور كشور را جلو ببرند.

گفتني است، بخشي از گفت‌وگوي رئيس‌جمهور كه از راديو هم پخش شد، در خروجي منتشره از خبرگزاري‌ها قرار نگرفته بود كه طي آن، آقاي احمدي‌نژاد بيان مي‌كنند: «برخي با بهانه‌‌هايي مانند آنچه مثلا در يك دفترچه شخصي كسي نوشته شده است، مي‌خواهند بين مجلس و دولت اصولگرا فاصله بيندازند.» (اين بخش از سخنان دكتر احمدي نژاد نقل به مضمون شده است).

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟