صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوجواني در كابوسي واقعي به خود شليك كرد

کد خبر: ۲۵۶۴۴۱
| |
2644 بازدید
پليس آمريكا اعلام كرد پسر نوجواني با اين ادعا كه خود را از كابوس نجات دهد تيري به سرش شليك كرد.
 
به گزارش ايسنا، اين نوجوان 17 ساله كه در اين حادثه جان سالم به در برده است به پليس فلوريدا گفت: پس از مصرف موادمخدر و خوردن چايي كه دوستم آماده كرده بود، به خواب رفتم اما وقتي بلند شدم همچنان تصور مي‌كردم در خواب هستم و كابوس مي‌بينم.
 
«استيو» همچنين در ادامه به پليس گفت: به نظرم مي‌آمد كه در كابوس بودم و نمي‌توانستم از خانه فرار كنم به همين دليل از كمد پدرم اسلحه‌اش را برداشتم و گلوله‌اي به سمت خودم شليك كردم. كه با تيراندازي به خودم از اين خواب بد نجات پيدا كنم.
 
پليس فلوريدا پس از به هوش آمدن «استيو» و شنيدن صحبت‌هاي او اعلام كرد: مصرف موادمخدر به حدي توهم‌زا بود كه او حتي پس از شليك به خود و ديدن خون نيز همچنان تصور مي‌كرده در خواب است و سريع به تميز كردن اتاقش پرداخت. سپس بيرون از خانه مي‌رود و از يك رهگذر درخواست مي‌كند تا او را به بيمارستان برساند.
 
به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديلي ميل، بنابر اعلام پليس اتهامي متوجه اين پسر نيست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟