صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اجبار دولت به ارائه گزارش صندوق توسعه به مجلس

دولت موظف به ارائه گزارش سه ماهه عملکرد صندوق توسعه ملی به دو کمیسیون اقتصاد و برنامه و بودجه مجلس شد.
کد خبر: ۲۵۶۳۲۳
| |
1435 بازدید

به گزارش فارس،‌ بر اساس بند 6 ماده واحده قانون بودجه کل کشور، دولت موظف است گزارش جدول موجودی و گردش وجوه صندوق توسعه ملی سال 1391را همراه لایحه بودجه 1392 ارائه نماید.

هیات عامل موظف است گزارش عملکرد صندوق توسعه ملی را به صورت سه ماهه در پایان هر فصل به کمیسیونهای اقتصادی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.

صندوق توسعه ملی بر اساس سیاستهای کلی قانون برنامه پنجم و نیز ماده 84 قانون برنامه پنجم از اول سال 90 تشکیل شده و تا کنون بیش از 35 میلیارد دلار از محل 20 درصد درآمد نفت در آن واریز شده و به گفته محمدرضا فرزین مدیر عامل صندوق توسعه ملی، منابع صندوق تا پایان سال جاری به 50 میلیارد دلار می‌رسد.

تا کنون بیش از 23.5میلیارد دلار قرارداد عاملیت بین صندوق توسعه ملی و بانکهای عامل بسته شده و بیش از 8 میلیارد دلار از منابع صندوق به شکل ارزی و بیش از 3500میلیارد تومان به شکل ریالی به نفع بانکهای عامل مسدود شده است.

به گزارش فارس، طبق قانون، باید دو نفر از کمیسیونهای اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس به عنوان نمایندگان قوه مقننه در هیات عامل صندوق توسعه ملی با رای نمایندگان در صحن مجلس معرفی شوند که هنوز این دو نفر از مجلس نهم انتخاب و معرفی نشده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟