شأن خانواده شهدا قرباني بازيهاي سياسي نشود!
انتشار سخنان يك عضو هيأت رئيسه مجلس در موضعگيري نسبت به سخنان يكي از همسران شهدا كه به فرموده امام راحل «چشم و چراغ این ملتند»، نگراني و گلايههاي بسياري را به وجود آورده است.
لب سخن اين است كه اگر يك همسر شهيد بنا بر احساس مسئوليتي كه از ويژگيهاي بارز اين گونه افراد و خانوادههاست، اطلاعات و يا اظهارنظري را طرح كند، چه مجوزي براي يك نماينده مجلس ـ كه بايد وكيل و حافظ حق و حقوق ملت باشد ـ فراهم ميكند تا در لواي حمايت از شخص مورد نظر خود، خانواده شهدا را مورد هجمه قرار داده و با ورود به حريم خصوصي اين خانوادهها، سنگ خود را به سينه بزند. جالب اينكه نمايندهاي كه بايد در حوزه جمعآوري اطلاعات مربوط به نزدیكان و افراد مد نظر خود، دقيقتر و تيزبینتر عمل كند، هم و غم خود را معطوف به حرمتشکنی و ورود به حريم خصوصي خانواده شهدا ميكند.
آيا حرمتشكني اين قبيل افراد نيست كه باعث ميشود ديگري هم به خود اجازه دهد و حريم مجلس را بشكند و آن حرفهاي سخيف را درباره مجلس و رئيس مجلس مطرح كند؟ به نظر ميآيد نمايندگان محترم مجلس پيش از هر كسي بايد حرمتشكني خانواده شهدا توسط اين نماينده را به شكلي مناسب پاسخ دهند و مجلس شوراي اسلامي را كه موجوديت خود را مديون خون شهيداني چون باكريها است، از اين سوءاخلاقها مبرا سازند.
آقايان سياسي! حداقل يك حريم با حرمت رو در اين نظام حفظ كنيد ...شما رو به خدا حريم خانواده معزز شهدا رو نگه داريد .
تصور نكيد كه امروز با اين حريم شكني توانستيد از اين معبر بگذريد ديگر همه چيز فراموش مي شود ولي اينطور نيست اين رفتار ها در حافظه جامعه ثبت شده ودر پيشگاه خدا هم شما را به پاسخ گويي وا ميدارد مضافا اينكه راه براي ادامه اين قبيل اعمال براي ديگران باز خواهد شد .




