عامل تمایل نداشتن به ازدواج و افزایش طلاق؟
جوانان بیکار تمایلی به تشکیل زندگی ندارند. کاهش آمار ازدواج در جامعه با توجه به امکاناتی است که دولت در اختیار جوانان میگذارد. تمایل جوانان نسبت به ازدواج کم شده و در عوض هر روز شاهد بالا رفتن آمار طلاق در جامعه هستیم.
کد خبر: ۲۵۱۹۵۰
| | 15703 بازدید

استفاده نکردن از ظرفیت تولید داخل کشور نیز بسیار نگرانکننده است. متأسفانه نگاه ما بیشتر به سمت واردات است تا صادرات. به گزارش «تابناک»، حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد، ضمن بیان این مطلب گفت: در سال تولید ملی، باید به این مقوله توجه شود، کشاورزان ما که در استان به تولید خرما مشغولند، اگر بتوانند مشتقات این محصول را چون شیرینی یا مواد خوراکی که با این محصول درست میشود، تولید کنند، افزون بر بر طرف شدن مشکل خرید محصول از کشاورزان و حل مشکلات زندگی آنان، بخش بزرگی از مشکل اشتغال هم در استان بهبود مییابد.
این عضو فراکسیون روحانیون مجلس نهم، با اشاره به مشکلات اجتماعی ناشی از بیکاری جوانان، اظهار داشت: جوانان بیکار تمایلی به تشکیل زندگی ندارند. کاهش آمار ازدواج در جامعه با توجه به امکاناتی است که دولت در اختیار جوانان میگذارد. تمایل جوانان نسبت به ازدواج کم شده و در عوض هر روز شاهد بالا رفتن آمار طلاق در جامعه هستیم.
این عضو اصولگرای مجلس نهم در ادامه خاطرنشان کرد: شايد يكي از عواملي كه سبب طلاق ميشود يا مسبب عدم تمايل جوانان نسبت به ازدواج باشد، معضل بيكاري است. با اينكه دولت همه تلاش خود را براي از بين بردن و كنترل اين معضل ميكند، تاكنون آن گونه كه بايد اين بحران حل نشده است. در برخي موارد حتي فردي با داشتن مدرك تحصيلي كارشناسي، نتوانسته شغلي مناسب پيدا كند و برخي هم اصلا شغلي ندارند.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



