صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

70 درصد سهام ملوان به هدایتی رسید

کد خبر: ۲۵۱۶۵۹
| |
3215 بازدید

 مالک باشگاه استیل آذین پس از امضای توافق‌نامه انتقال ۷۰ درصدی سهام باشگاه ملوان فردا به انزلی می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استیل آذین، پس از توافق‌هایی که حسین هدایتی با مسئولان نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی ایران برای خرید 70 در صد از سهام تیم فوتبال ملوان بندر انزلی داشت، صادق درودگر نماینده حسین هدایتی صبح امروز شنبه عازم انزلی شد تا در ملاقات با مسئولان نیروی در‌یایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مقامات مسئول مرتبط با این انتقال زمینه حضور حسین هدایتی را در انزلی برای برگزاری جلسه نهایی مهیا کند.

قرار است حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین نیز فردا به همراه برخی از مسئولان شر کت استیل آذین ایرانیان عازم انزلی شود تا در صورت توافق نهایی تفاهم نامه خرید سهام باشگاه ملوان را امضا کند.

هدایتی در سفر خود به انزلی با مسئولان تیم ملوان، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مدیران ورزشی استان ،هواداران خونگرم انزلی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

وی در تمرینات ملوان در روز یکشنبه حضور پیدا خواهد کرد.

سایت استیل آذین همچنین در خبری دیگر نوشت: حسین هدایتی پس از بررسی‌های متفاوت توافقنامه خرید 70 درصد از سهام ملوان بندر انزلی را امضا کرد. پس از این اتفاق در چند روز گذشته برخی نقل قول‌ها از سوی باشگاه استیل آذین و با نام هدایتی در رسانه‌های نوشتاری منتشر شده است.

از همین رو حسین هدایتی مالک باشگاه استیل اذین در گفت‌وگویی رسمی با سایت باشگاه اعلام کرد که هر گونه اتفاق و اظهار نظر درباره خرید سهام ملوان را هواداران خوب انزلی و تهرانی فقط از سایت باشگاه استیل آذین پیگیری کنند وبه شایعات و نقل قول‌های کذب توجهی نداشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟