آياشكايتكلي بهاعتبارنامه منتخبانقابل رسيدگياست؟
منتخب مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در تذكري از هيات رييسه سوال كرد كه آيا شكايت كلي به اعتبارنامه منتخبان قابل رسيدگي است؟
به گزارش ايسنا، عليرضا محجوب در تذكر خود خطاب به هيات رييسه اظهار داشت: قاعدتا گزارش شعبه ششم در خصوص اعتبارنامه منتخبان تهراني بايد واصل ميشد اما اشكالي در اين باره وجود دارد كه بايد استنباط هيات رييسه ملاك عمل قرار گيرد وآن اين است كه قاعدتا اعتراض بايد به اشخاص صورت گيرد در حالي كه در مورد اخير اعتراض به تمام نمايندگان تهران مطرح شده است.
وي گفت: به نظرميرسد در شكايت بايد اسم افراد به صورت جداگانه ذكر شود اما در اينجا شكايت به صورت كلي دريافت شده و شما بايد بگوييد كه آيا اين شكايت مسموع است يا خير.
علي لاريجاني رييس مجلس با اشاره به ماده 65 آيين نامه داخلي مجلس در خصوص اعتبارنامه نمايندگان گفت: شعبه مربوطه در رسيدگي به اعتراض در خصوص اعتبارنامهها بايد مداركي را كه در شوراي نگهبان بررسي نشده را مورد رسيدگي قرار دهند و به چيز ديگري نميتوانند رسيدگي كنند.
رييس موقت مجلس يادآور شد:شكايت در مورد اعتبارنامه افراد نيز بايد منجز و راجع به تك تك افراد باشد.
وي همچنين تاكيد كرد: ادله مطرح شده در شكايتها بايد مواردي باشد كه شوراي نگهبان آن را نديده باشد كه در غير اين صورت مسموع نيست.


