صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
درحرم مطهر حضرت امام(ره) مطرح شد؛

اميدوارم اختلاف به زودي تمام شود

کد خبر: ۲۴۷۶۶۴
| |
2357 بازدید

رئيس سني نهمين دوره‌ي مجلس شوراي اسلامي گفت: اميدوارم اين روزها آخرين روزهاي اختلاف براي انتخاب رئيس مجلس باشد و مجلسي شكل گيرد كه در خط امام و رهبري باشد.

به گزارش ايسنا، عليرضا مرندي در مرقد مطهر امام خميني (ره) و در جمع منتخبان مجلس در نهمين دوره انتخابات مجلس گفت: امامت امام(ره) همچنان ساري و جاري است و مقام معظم رهبري ادامه دهنده‌ي راه امام (ره) هستند. هدايت امام راحل و امام حاضر و وحدت بين مردم و مسئولان عامل موفقيت نظام بود و ان‌شاء‌الله همچنان ادامه خواهد يافت.

وي حضور در مرقد مطهر امام خميني (ره) را به معناي بستن ميثاق مجدد با آرمانهاي انقلاب اسلامي و متبرك كردن مجلس نهم در آستانه‌ي شكل گيري دانست و تاكيد كرد: هر جا كه هستيم نبايد از عدالت و رسيدگي به مستضعفان كه موجب شادي روح امام خميني (ره) مي‌شوند، غفلت كنيم.

منتخب مردم تهران در مجلس نهم تاكيد كرد:‌ اولين انقلاب مردمي، انقلاب اسلامي ايران است و مشابهي ندارد.اما رهبري و امامت امام(ره) طوري انجام شد كه كشتي انقلاب با وجود تلاطم‌هاي زياد به سلامت به ساحل رسيد و اكنون نيز سكان اين كشتي در دستان مقام معظم رهبري است.

مرندي تاكيد كرد:‌ قدر اين انقلاب را بايد افرادي كه همسن بنده هستند بيشتر بدانند. امام(ره) و رهبري اين انقلاب را بدون هيچ گونه امكاناتي و تنها با توكل به خدا به سرانجام رساندند كه عامل تغييرات عميقي در مذهب، فرهنگ و اجتماع شد و در يك جمله مي‌توان گفت كه عظمت اين انقلاب بسيار بيشتر از حدي است كه بنده و امثال بنده آن را وصف كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟