صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

رحيمي:بانک‌ها بايد از مقررات بانک مرکزي تبعيت كنند

کد خبر: ۲۴۶۴۸۵
| |
1839 بازدید

معاون اول رييس جمهور بر لزوم تبعيت کامل تمامي بانک‌ها، صندوق‌ها و موسسات مالي و اعتباري از مقررات و دستورالعمل هاي بانک مرکزي تاکيد کرد.

به گزارش ايسنا، محمدرضا رحيمي عصر امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي با بيان اين‌که بانک مرکزي بايد به طور کامل بر روند فعاليت هاي بانک‌ها و موسسات مالي و اعتباري اشراف داشته باشد، خواستار تقويت بانک مرکزي براي جلوگيري از تخلفات و سوء استفاده ها شد.

در اين جلسه نماينده بانک مرکزي گزارشي از آخرين وضعيت و اقدامات انجام شده در خصوص ساماندهي موسسات مالي و اعتباري ارائه کرد و پيشنهاداتي نيز براي تسريع در روند اين ساماندهي ارائه گرديد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...