صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نقدی بر سفرهای استانی دولت؛

تنها راه این است که کشور با علم و عقلانیت اداره شود

اگر سفرهای آقای احمدی‌نژاد و هیأت همراه در دولت‌های نهم و دهم به دو دوره محدود می‌شد و هر بار عالمانه و عاقلانه و بر پایه داشته‌ها و امکانات برنامه‌ریزی می‌کردند و عملیاتی می‌شد، بهتر از این بود که چهار بار به هر استانی سفر انجام شود، اما تعهدات بر پایه برنامه‌ها و قوانین نباشد.
کد خبر: ۲۴۵۷۵۱
| |
4924 بازدید
نماینده تبریز گفت: هر چیزی حد و حساب دارد. اگر انسان غذا نخورد، دچار مشکل می‌شود، پرخوری هم مشکلات خاص خود را دارد. اموری که فرمانداران و استانداران می‌توانند به آنها سرکشی کنند، لزومی به صرف این مقدار هزینه دولتی ندارد و عملکرد این گونه نمی‌تواند برای کشور سودمند باشد.

به گزارش «تابناک»، شکور اکبرنژاد درباره سفر استانی دولت گفت: در این مورد زیاده‌روی شده است. برخی تفریط داشتند و کمتر از این‌ها انجام می‌دادند، کار این دولت به افراط کشیده است. زمانی که فردی در یک سوی دنیا نشسته و کارخانه خود را در سوی دیگر دنیا اداره می‌کند، سفر رئیس جمهور به جای جای کشور، کار پسندیده و معقولی به نظر نمی‌رسد.

وی با اشاره به جشن‌های صدمین سفر استانی دولت و هزینه‌های این مراسم، گفت: این گونه کارها به صلاح نیست. کشور ما سیستماتیک اداره نمی‌شود. کشور به چند نفر وابسته شده است و این برای آینده کشور زیانبار خواهد بود. با وجود این همه منابع مادی و انسانی، ‌مردم به نان شب نیازمندند. مردم بیکارند و مواد مخدر کشور را به فلاکت انداخته و استحکام خانواده‌ها به خطر افتاده است. این مشکلات عمیق‌تر از آن است که با سفر رئیس جمهور اصلاح شود. رفع این معضلات نیازمند تدابیر دیگری است.

اکبرنژاد همچنین در مورد لزوم حمایت از تولید ملی گفت: اگر مجلس و دولت و نظام می‌خواهند کشور به خوبی اداره شود، دو راه بیشتر وجود ندارد: علم و عقلانیت. کشور نه با عقلانیت اداره می‌شود و نه با علم و این مشکل اساسی کشور است. بحث تنها محدود به منابع مالی نیست؛ روابط خارجی کشور مشکل دارد و این موضوع بر صادرات و واردات و تولید کشور تأثیر دارد. امور کشورداری جدا از یکدیگر نیستند. همه چیز باید در جای خود قرار بگیرد که متأسفانه این گونه نیست. تنها راه اداره کشور این است که با علم و عقلانیت اداره شود.

سید رضا اکرمی هم درباره سفرهای استانی دولت به خبرنگار تابناک گفت: اصل سفرهای استانی رئیس دولت و مسئولین کشور مفید است، ولی اشکال کار این است که حد اعتدال و تعادل از دست رفته است.

این نماینده اصولگرای مجلس افزود: اگر سفرهای آقای احمدی‌نژاد و هیأت همراه در دوره دولت‌های نهم و دهم به دو دوره محدود می‌شد و هر بار عالمانه و عاقلانه و بر پایه داشته‌ها و امکانات برنامه‌ریزی می‌کردند و عملیاتی می‌شد، بهتر از این بود که چهار بار به هر استانی سفر انجام شود، اما تعهدات بر پایه برنامه‌ها و قوانین نباشد و آنقدر تعهد داده شود که کارهای جزيی انجام شود، ولی کارهای زیربنایی و اساسی بلاتکلیف باقی بماند، فواید بیشتر و آسیب‌ها و آفت‌های کمتری داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار