صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست ايران برای تحويل 166 عضو منافقين

کد خبر: ۲۴۱۲۹۴
| |
10224 بازدید

روزنامه السياسه به نقل از منابع آگاه سياسي عراق مدعي شد كه ايران از نوري المالكي، نخست وزير عراق خواسته تا 166 تن از اعضاي گروهك تروريستي منافقين را به تهران تسليم كند.

به گزارش ايسنا به گفته اين منابع در جريان سفر اخير مالكي به ايران، تهران از او خواست تا 166 تن از 3500 عضو گروهك تروريستي منافقين را كه چند تن از آنها نيز زن هستند به آنها تسليم كند.

اين منابع با اشاره به نگراني ايران از ادامه حضور اعضاي اين گروهك تروريستي در داخل عراق، اعلام كردند كه برخي كشورها از بغداد خواستند تا حضور اعضاي اين گروهك در عراق را تمديد كند چرا كه بر اين باورند تحويل اين افراد به ايران، اشتباه بزرگي است كه دولت عراق در برابر جامعه جهاني مرتكب مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟