صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چادر سیاه عشایر نیاز به ترمیم دارد

کد خبر: ۲۳۹۵۶۵
| |
2438 بازدید

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات عشایر نبود مراتع برای چرای دام است و این موضوع سبب شده تا بعضی از عشایر با چالش‌های بی‌شماری روبرو باشند.

نصرالله ترابی قهفرخی در گفت‌وگو با  خانه ملت، افزود: تمام سعی و تلاش مسئولین کشور باید به گونه‌ای انجام گیرد که عشایر با خاطری آسوده به زندگی خود ادامه دهند. ما با راه اندازی صنایع تبدیلی، زمینه تولید و اشتغال را در کشور گسترش دهیم و این نکته کلید پیشرفت کشور است.

نماینده مردم شهر کرد در مجلس شورای اسلامی ، تصریح کرد: علم و دانش وخدمات آموزشی حق مسلم تمامی اقشار ایران است و به همین علت دولت باید خدمات آموزشی کارآمدی را به مردمان شریف عشایر ارائه دهد.

وی آبرسانی را مهمترین مشکل عشایر کشور خواند و ادامه داد: امروزه علیرغم اینکه آب سالم و بهداشتی به راحتی از طریق لوله کشی در اختیار اغلب خانواده‌های شهری قرار می‌گیرد اما خانوار عشایری جهت تهیه آن دارای مشکلات بی شماری هستند.

ترابی قهفرخی افزود: یکی از مسائل دیگری که باید در مورد عشایر مد نظر داشته باشیم، بحث اشتغال است. باید در مورد ایجاد اشتغال جوانان و همچنین بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها تلاش کنیم.

نماینده مردم شهر کرد با بیان اینکه مسافت هر بار کوچ عشایر بسیار طاقت فرسا است ، گفت: مسئولان باید اقدامی برای اسکان عشایر در یکی از مناطق سرد و گرم‌سیر استان بکنند تا دیگر مشکلات کوچ نداشته باشند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: دولت با یک برنامه‌ریزی کاربردی، باید سر و سامانی به وضعیت عشایر بدهد، چرا که ساماندهی مردم این منطقه به اقتصاد و پیشرفت کشور کمک شایانی خواهد کرد. ما نباید این نیروی کار بزرگ را به سادگی از دست بدهیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟