والاس: نیسان، انتخاب احمدینژاد است
«پورشه» که به تازگی با خروج از ایران موافقت کرده، ۱۷ میلیون دلار خودرو در ایران فروخته است.
به گزارش انتخاب، فاکس نیوز نوشت: شرکت خودروسازی پورشه به دلیل فشارهای برخی گروه ها مجبور به توقف فعالیت در ایران شد.
بر اساس این گزارش، مارک والاس، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل که رئیس اتحاد علیه ایران هسته ای است می گوید: ما باید پیغامی برای ایران بفرستیم که تا زمانی که دست از برنامه نظامی اش (!) نکشد، فعالیت اقتصادی هم نمی تواند وجود داشته باشد!
والاس می گوید که شرکت های خودروسازی نه تنها باعث درآمدزایی حکومت ایران می شود بلکه وسیله ای برای دستیبابی این کشور به محصولات و تکنولوژی خارجی است.
فاکس نیوز می نویسد: با وجود تحریمات اقتصادی، صنعت خودروسازی ایران در خاورمیانه به بزگترین صنعت مشهور شده است.
والاس گفت که نیسان و پژو به شدت در حال مقاومت برای عدم خروج از ایران هستند.
وی گفت: به نظر میآید که نیسان انتخاب محمود احمدی نژاد است، چرا که گاه سوار مدل اس یو وی و ضدگلوله می شود.
معاون مدیرعامل نیسان گفت: نیسان در ایران خودرو نمیفروشد. اما پارس خودرو در ایران اجازه دارد که برخی از خودروهای نیسان را بفروشد.
بنا بر این گزارش، «پورشه» که به تازگی با خروج از ایران موافقت کرده، ۱۷ میلیون دلار خودرو در ایران فروخته است؛ این خبر را یک سخنگوی این شرکت آلمانی اعلام کرد.


