صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
برخلاف گفته جلالي

بازيكن سرباز نداريم !

کد خبر: ۲۳۸۹۲۹
| |
2471 بازدید
سرپرست تيم فولادخوزستان گفت:‌ اكنون بازيكني كه محصل نباشد و در فصل جديد مشمول خدمت سربازي باشد، نداريم و خيال هواداران راحت باشد.

حسين ابن‌قاسم در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خوزستان در رابطه با آخرين وضعيت آمادگي تيم فولادخوزستان پيش از رويارويي برابر سپاهان اصفهان، اظهاركرد: كادر فني تيم از تمرينات بازيكنان و آمادگي آن‌ها رضايت كامل دارد و اگر آن‌ها بتوانند همان گونه كه در تمرينات كار مي‌كنند در بازي نيز عمل كنند، نتيجه‌ خوبي برابر سپاهان كسب مي‌كنيم.

سرپرست تيم فولادخوزستان ادامه‌داد: در اين فصل مصدوميت‌ها تيم‌مان را خيلي اذيت كرد و اكنون نيز عبداله كرمي را در اختيار نداريم. آرش افشين و رضا نوروزي نيز به تازگي به تيم اضافه شده‌اند.

وي خاطرنشان‌ كرد: افشين و نوروزي سال گذشته نزديك به 35 گل براي ما به ثمر رساندند كه اين نشان مي‌دهد آن‌ها تا چه اندازه براي ما موثر بوده‌اند ولي متاسفانه در اين فصل، مصدوميت تاحدودي مانع حضور مستمرشان در تيم و گلزني‌ شد.

ابن‌قاسم تصريح‌كرد: در فصل پيش اگر يك گل مي‌خورديم به جاي آن سه گل مي‌زديم ولي اكنون نوك پيكان‌مان ضعيف شده و براي جبران يك گل خورده، كار سختي داريم و بايد بگوييم كه امسال از خط حمله خيلي ضربه خورديم.

وي درباره سرباز بودن 19 بازيكن فولاد كه از سوي مجيد جلالي مطرح شده بود، گفت: اگرچه تيم‌مان جوان است ولي آن‌ها بيكار و بي‌سواد نيستند كه مجبور باشند به خدمت سربازي بروند بلكه در حال تحصيل در دبيرستان و دانشگاه هستند.

سرپرست تيم فولادخوزستان اظهاركرد: آن‌ها هنوز فرصت دارند كه در تيم بازي كنند زيرا در حال حاضر كفيل آن‌ها آموزش و پرورش و دانشگاه است.

وي در رابطه با بازي با سپاهان گفت: در اين بازي جداي از نام سپاهان، تنها به قصد پيروزي به ميدان مي‌رويم زيرا به سه امتياز اين بازي نياز داريم و اميدواريم مانند هواداران تبريزي، از ابتداي بازي ما را تشويق كنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟