صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماجرای ماشین قرمز رنگ رحمتی

کد خبر: ۲۳۸۳۵۶
| |
10274 بازدید
رحمتی به مربیان استقلال گفت که این ماشین برای خودش نیست!
 
به گزارش جام نیوز ، سید مهدی رحمتی دروازه بان استقلال روز گذشته با یک دستگاه «پنتیاک قرمز رنگ » که قیمت آن بالاتر از 200 میلیون است در تمرین تیمش حاضر شد؛ این در حالیست که رحمتی در گذشته گفته بود ماشین ندارد و با پژو 206 همسرش رفت و آمد می کند!

درباره ماشین جدید رحمتی و بوِیژه رنگ قرمر آن حرف و حدیث به راه افتاد اما خود این دروازه بان دیروز در محل تمرین و در جمع مربیان استقلال گفت که این خودرو به دوستش تعلق دارد و همچنان خودش بدون ماشین است.
سید مهدی رحمتی در این زمینه اظهار داشت: «این ماشین من نبود و به یکی از دوستان نزدیکم تعلق داشت.»

وی افزود: «قبل از تمرین روز شنبه قصد داشتم با آژانس به دستگردی بروم اما وقتی دوستم متوجه شد که ماشین خودم که 206 است دست همسرم است ماشینش را به من داد.»
دروازه بان استقلال ادامه داد: «دوستان رسانه ای مبلغ این ماشین را حدود میلیون تومان تخمین زدند ولی فکر کنم حدود 30 هزار دلار بیارزد.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟