صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پروین:

تگرگ هم ببارد۱۲۰هزار نفر باید بیایند

پروین درباره بازی روز سه شنبه مقابل الغرافه قطر گفت: درست است که پرسپولیس سه گل در قطر به این تیم زده و الان هم صدرنشین گروه است
کد خبر: ۲۳۸۰۱۰
| |
7080 بازدید
 اما بچه‌ها هرگز نباید دچار غرور شوند و دنیزلی هم به این موارد دقت دارد.
به گزارش فارس: عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: در طول مدت حضورم در پرسپولیس مدتها بود بازی اینقدر عالی تاکتیکی و خوب از پرسپولیس را ندیده بودم.

علی پروین در خصوص بازی پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار داشت: در مدت حضورم در پرسپولیس کمتر روزی چنین بازی زیبا، هجومی و تاکتیکی از پرسپولیس دیده بودم. بازیکنان پرسپولیس مقابل سپاهان یک روز بسیار عالی و مثال زدنی داشتند.

وی یادآور شد: سپاهان تیمی است که در کورس قهرمانی قرار دارد و فقط در بین تیم‌های مدعی جای پرسپولیس خالی است که انشاءالله سال آینده نوبت ما خواهد بود.

پروین درباره بازی روز سه شنبه مقابل الغرافه قطر گفت: درست است که پرسپولیس سه گل در قطر به این تیم زده و الان هم صدرنشین گروه است اما بچه‌ها هرگز نباید دچار غرور شوند و دنیزلی هم به این موارد دقت دارد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس  تاکید کرد: یکی از اسلحه‌هایی که پرسپولیس در بازی روز سه شنبه دارد هواداران هستند. اگر تگرگ هم بیاید بابد ۱۲۰ هزار نفر به ورزشگاه آزادی بیایند تا پرسپولیس را حمایت کند.

وی افزود: وقتی ورزشگاه پر از جمعیت باشد می‌توان گفت که قطری‌ها از قبل بازنده هستند. آنها هرچقدر تلاش کنند جایزه بدهند و به این در و آن در بزنند هزار نفر هم به ورزشگاه نمی‌آیند. ما باید قدر این تماشاگران را بدانیم و پاسخ حمایت‌شان را با برد بدهیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟