کاهش 70 درصدی سود HTC

کد خبر: ۲۳۶۷۱۲
| |
2103 بازدید
سود شرکت HTC در سه ماهه اول سال جاری میلادی 70 درصد کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، شرکت HTC به عنوان بزرگترین سازنده تلفن‌های همراه هوشمند تایوان اعلام کرد که در سه ماهه اول سال جاری میلادی سود خالص این شرکت به دلیل کاهش تقاضای جهانی سقوط 70 درصدی داشته و به پائین‌ترین میزان از سال 2006 تا کنون رسیده است.

این شرکت در بیانیه‌ای عنوان کرد که در مدت فوق سود خالصش به چهار میلیارد و 460 میلیون دلار تایوان (151 میلیون دلار آمریکا) بالغ شد که این میزان در مدت مشابه سال گذشته 14 میلیارد و 830 میلیون دلار تایوان و در سه ماهه پایانی سال 2011 برابر با 10 میلیارد و 940 میلیون دلار تایوان بوده است.

بر این اساس، در سه ماهه نخست امسال درآمد HTC با کاهش 35 درصدی روبرو بوده است و این کاهش درآمد عوامل مختلفی همچون کاهش رشد اقتصاد جهانی و تاثیر آن بر بازارهای این شرکت به ویژه آمریکا و اروپا داشته است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟