صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

الغنوشی: اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم

کد خبر: ۲۳۵۵۰۷
| |
4562 بازدید

رئیس حزب اسلامی النهضه با بیان اینکه تونس هرگز رژیم اسرائیل را به رسمیت نخواهد شناخت دیکتاتور سابق تونس را مزدور صهیونیست ها توصیف کرد.

به گزارش جهان به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، راشد الغنوشی شب گذشته اظهار داشت که تونس هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نخواهد شناخت و به دنبال عادی سازی روابط با این رژیم نخواهد بود.

وی افزود: تونسی ها با یهودیان مشکلی ندارند بلکه مشکل آنها با صهیونیسم است. غنوشی با بیان اینکه تنها راه آزادی اراضی اشغالی فلسطین پیروزی نظام های دمکراتیک در جهان عرب است گفت: زین العابدین بن علی به قضیه فلسطین خیانت کرد زیرا وی مزدور صهیونیست ها بود.

به گزارش مهر مقر سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در فاصله سال های 1982 تا 1994 در تونس قرار داشت و این کشور تا انتفاضه دوم فلسطینی ها در سال 2000 از روابط حسنه ای با رژیم صهیونیستی برخوردار بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟