صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تا كي سر كار مي‌ماند؟

اولين روز كاري فدراسيون كفاشيان !

اولين روز كاري علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال فردا صبح در شرايطي آغاز خواهد شد كه رئيس سازمان بازرسي كل كشور در مصاحبه‌اي تازه اعلام كرد همچنان كه حضور علي كفاشيان در پست رياست همچنان غيرقانوني است مگر آنكه آنها مجوزي از دولت دريافت كنند.
کد خبر: ۲۳۵۴۴۲
| |
2855 بازدید
رئيس سازمان بازرسي كه كفاشيان را در كنار مسائل قانوني شايسته رياست بر فدراسيون نمي‌داند عقيده دارد بايد مجوز موقت براي فعاليت كفاشيان گرفته شود و سپس نسبت به برگزاري مجمع جديد و انتخابات تازه اقدام شود. اين خواسته‌اي است كه كفاشيان فعلا در مقابل آن مقاومت كرده است . 

به گزارش گل ؛ كفاشيان با استفاده از ضريب ريسك تعليق فوتبال ايران صندلي خود را سفت چسبيده و با توجه به اينكه هيچ مسوولي در ايران نمي‌ تواند با قطعيت اعلام كند كه فوتبال ايران تعليق نخواهد شد او مي‌تواند در پست خود به كار ادامه دهد اما اين وضعيت دائمي نيست و به هر حال با توجه به منع قانوني فعاليت او بايد تصميمي در اين‌باره گرفته شود. 

كفاشيان سال جديد را در شرايطي آغاز خوهد كرد كه سرمربي تيم ملي در سفرهاي اخيرش به امارات و لبنان نشان داده هيچ چيزي را به امان خدا واگذار نخواهد كرد و همين مساله بار بزرگي را از روي دوش او برداشته است اما شق ديگر اين ماجرا هم توقع بالاي كي‌روش از فدراسيون است چيزي كه مشخص نيست كفاشيان در شرايط فعلي قادر به برآورده كردن آن باشد. 

او بايد فعلا با لابی هاي قوي‌تر زير صندلي‌اش سيمان بريزد. باور كنيد كه كار راحتي نيست. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟