صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تکمیلی / دایی با مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد

جزییات کامل تصادف شهریار و آخرین وضعیت وی

علي دايي كه ساعت 20:30 شنبه شب در اتوبان نطنز ـ کاشان و در پل سرآسیاب دچار سانحه رانندگي شده بود، شب گذشته براي ترميم پوست سر و گوش در اتاق عمل جراحي شد. اکنون حال عمومي او خوب است.
کد خبر: ۲۳۳۷۵۴
| |
63364 بازدید
|
به دنبال واژگونی سواری پرادو در كیلومتر هشت ورودی شهر بادرود در آزاد راه نطنز ـ كاشان، علی دایی آقای گل جهان مجروح شد.

به گزارش «تابناک»، این حادثه ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه شنبه شب هنگامی كه دایی در حال بازگشت از اصفهان به تهران بود، رخ داد.


وی با یك دستگاه آمبولانس به بیمارستان شهید بهشتی شهرستان كاشان برده شد. 

سرمربی تیم فوتبال راه آهن که پس از دیدار تیمش مقابل سپاهان اصفهان با وسیله شخصی به تهران بازمی‌گشت، دچار سانحه رانندگی و به علت جراحات وارده به بیمارستان منتقل شد.
دایی به اتاق عمل رفت

علی دایی که بر اثر حادثه چپ کردن خودرو در منطقه بادرود واقع در نزدیکی کاشان از ناحیه سر و گوش دچار آسیب شده بود برای انجام عمل جراحی ترمیمی روی پوست به اتاق عمل بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل شد.

بنا بر گزارش باشگاه خبرنگاران، مقامات بيمارستاني گفته اند، دايي در حال حاضر با بيرون آمدن از اتاق عمل در وضعيت هوشياري به سر مي برد و پزشکان اعلام کرده اند حال عمومي دايي مناسب است.

تجمع هواداران

در همین حال(ساعت 23) حدود ۱۵۰ هوادار با اطلاع از خبر این حادثه، پشت در بیمارستان حضور دارند اما از ورود آنان به داخل بیمارستان جلوگیری می‌شود.

علت حادثه

سرهنگ مهماندار رئيس پليس راه کشور درباره علت تصادف دایی گفته است: دایی در کيلومتر 135 آزادراه اصفهان ـ تهران به دليل عدم توجه به جلو دچار سانحه رانندگي شد و خودروي وي چپ کرد.
خدا را شکر خوبم؛ به خیر گذشت

خوشبختانه نتایج معاینات پزشکی این بوده که دایی در سلامت به سر می‌برد اما پزشکان برای اطمینان بیشتر از او خواستند چند ساعتی را در بیمارستان و تحت مراقبت پزشکی بماند.
دایی بعد از تصادف در تماسی کوتاه با یکی از نزدیکانش گفت:« حالم خوب است و منتظرم که پزشکان اجازه مرخصی بدهند! خطر به خیر گذشت.»

کمربند ایمنی جان آقای گل جهان را نجات داد

اما پس از گذشت ساعاتی، خبر رسید که مشکل دایی تنها به مشکلی در پیشانی او مربوط می‌شود و او مشکلی به جز این مسأله ندارد. ‌خوشبختانه علی دایی صدمات مغزی و داخل شکمی نداشت و جراحات وارده به وی مربوط به پارگی در ناحیه پیشانی، پوست سر و گوش راست بوده است.

دکتر حسین غنی پزشک معالج دایی صبح امروز در مورد وضعیت مصدومیت دایی اظهار داشت: ‌خوشبختانه علی دایی صدمات مغزی و داخل شکمی نداشت و جراحات وارده به وی مربوط به پارگی در ناحیه پیشانی، پوست سر و گوش راست بوده است. ‌همچنین صدمه خیلی شدید نیز به ناحیه پشت سر این قهرمان ملی فوتبال کشور وارد بود که خوشبختانه بستن کمر بند ایمنی از افزایش صدمات بر اثر واژگونی خودرو بر این ناحیه را کاهش داده و جلوگیری کرده است.

دایی در آی‌سی‌یو

علی دایی پس از پایان عمل جراحی و حضور در اتاق  ری کاوری در بخش آی سی یو بستری و سپس به بخش عادی منتقل خواهد شد. پزشکان او اعلام کرده‌اند که اگر شرایط جسمی و ثبات علائم حیاتی وی توسط پزشکان تایید شود مشکل خاصی نخواهد داشت و ‌پس از انجام معاینات زخم‌ها توسط پزشکان معالج انتقال نیز بلامانع خواهد بود.

وضعیت دایی نگران‌کننده نیست

 با وجود اینکه صدها نفر از هواداران علی دایی از شب گذشته در بیمارستان شهید بهشتی کاشان، منتظر مشخص شدن وضعیت او هستند، حمید‌رضا حسین‌زاده، پزشک دایی اعلام کرد که این فوتبالیست سرشناس مشکلی ندارد و حال عمومی او خوب است.
وی افزود: عمل جراحی دایی که از ساعت 12 شب گذشته شروع شده بود تا ساعت 3 بامداد ادامه داشته و وی در حال حاضر در بخش ICU بستری است.

ایران در شوک به سر می‌برد

با گذشت کمتر از 15 ساعت از تصادف آقای گل جهان، جامعه ورزش ایران همچنان در شوک ناشی از تصادف علی دایی به سر می‌برد و همه برای سلامتی آقای گل جهان و ملی‌پوش سابق ایران دست به دعا برداشته‌اند.

آسیب شدید در ناحیه صورت و نیاز به سه روز مراقبت

دایی صدمه مغزی ندید

پزشک علی دایی اعلام کرد این مربی صدمه مغزی ندیده اما تا سه روز باید تحت مراقبت باشد.
دکتر غنی در خصوص آخرین شرایط علی دایی اظهار داشت: پس از اینکه ایشان در مسیر کاشان صدمه دید به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شد. ابتدا جراح اعصاب کار خود را بر روی دایی آغاز کرد و پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شد وی صدمه مغزی نداشته است.

وی در گفت‌وگو با فارس،افزود: متاسفانه نیمه راست صورت دایی صدمه شدیدی دیده و در بین آن پارگی نیز دیده می‌شود. این پارگی‌ها در سمت چپ صورت دایی نیز بود که مجبور شدیم عمل پیچیده‌ای روی ایشان انجام دهیم اما وضعیت کلی او خوب است.

دکتر غنی ادامه داد: قسمتی از گوش ایشان متلاشی شده بود و به همین دلیل عملی روی غضروف گوش دایی به دلیل کندگی پوست انجام دادیم. دایی صبح در اتاق عمل بود ولی در حال حاضر در شرایط خوبی است. خوشبختانه ایشان شکستگی نداشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دایی 3 روز باید تحت مراقبت باشد اما با درخواست خودش بعدازظهر امروز به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل خواهد شد.
محمد دايي و مياچ، دو همراه علي دايي پس از مداواي سرپايي،‌ مرخص شدند اما دايي هنوز در بيمارستان بستري است.

رحمان احمدي، محسن بنگر و پدر جواد كاظميان براي عيادت او به بيمارستان رفتند. همچنين علي پروين، مهدي مهدوي كيا، امير قلعه نويي و افراد ديگري از طريق مدير عامل باشگاه راه‌آهن پيگير وضعيت سرمربي اين تيم بودند.

شهریار به تهران منتقل می‌شود

مدیر بیمارستان شهید بهشتی کاشان گفت:‌ پس از بررسی‌های دقیق خوشبختانه هیچ‌گونه شکستگی در بدن دایی دیده نمی‌شود و پارگی‌های پوست سر او نیز ترمیم شده‌است.
دکتر حسینی  در خصوص آخرین وضعیت علی دایی اظهار داشت: از همان دقایق ابتدایی که آقای دایی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شد اقدامات لازم در بخش‌های مختلف بیمارستان برای مداوای وی انجام شد.

وی در گفت‌وگو با فارس افزود:‌پس از بررسی‌هایی که داشتیم خوشبختانه مشخص شد که مشکل وی جدی نیست و با توجه به صحبت‌هایی که شده احتمال این را می‌دهیم که دایی به تهران انتقال پیدا کند.

حسینی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های انجام شده هیچ‌گونه شکستگی در بدن آقای دایی دیده نمی‌شود، همچنین پارگی‌های پوست سر او نیز ترمیم شده و می‌توانیم اعلام کنیم که مشکل وی تا حدود زیادی حل شده است.

وی یادآور شد:‌پزشکان بیمارستان شهید بهشتی تمام تلاش خود را انجام دادند و امیدوار هستیم که هر چه سریعتر شاهد سلامتی کامل آقای دایی باشیم.
حسینی در پایان در پاسخ به سوالی که آیا دایی امشب از بیمارستان شهید بهشتی مرخص خواهد شد یا خیر نیز گفت:‌ قبلا هم گفتم طبق صحبت‌هایی که شده احتمال این وجود دارد که ایشان به تهران منتقل و سایر بررسی‌ها بر روی وی انجام شود اما روی هم رفته مشکل خاصی دیگر وجود ندارد.

تشکر سرمربی راه‌آهن از مردم کاشان

دایی با مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد

 سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن عصر امروز با یک دستگاه آمبولانس و تحت مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد.
 
 علی دایی شب گذشته بر اثر واژگونی خودروی شخصی‌اش دچار سانحه شده و در بیمارستان شهید بهشتی سمنان بستری شد و سپس تحت عمل جراحی قرار گرفت.

وی عصر امروز با یک دستگاه آمبولانس و تحت مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد تا 48 ساعت دیگر تحت نظر پزشکان باشد.

علی دایی در هنگام ترک بیمارستان شهید بهشتی از مردم کاشان به خاطر همدردی هایشان تشکر ویژه‌ای کرد و گفت: هر چه دارم از مردم است و خدا را شکر می‌کنم که همیشه این مردم هستند که من را مورد لطف خود قرار می‌دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱۰
انتشار یافته: ۱۳۵
دوست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
انشااله حال علی دایی زودتر خوب بشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
چقدر خوبه که آدم معروفه

پسر عموی من تو شمال تصادف کرد(چالوس)
چون تو پرتگا آفتاده بود 3 ساعت نیروها نرفتن
حتی مردم بافرهنگ ایران زمین
فقط نگاه می کردن

ب
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
منفیا اینجا یعنی چی؟ جز یه بیمار روانی کسه دیگه ای نمی تونه به این خبر منفی بده!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
اینایی که منفی می دهند واقعا انسان هستند؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
اينا كه منفي دادن آدم هستند؟ نمي فهمم چرا منفي دادن؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
اصلاً فرض کن علی دایی بد ، آرزوی سلامتی برای او منفی زدن داره ؟ خدا انشااله قلوب همۀ مریضان را شفا دهد
ADEL
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
عجب بی انصافایی هستین که برای سلامتی یه نفر منفی میدین!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
انشاله که بهتر میشه ولی طبق گفته رییس پلیس راهنمایی مقصر دایی بوده ایشون هم که رفته ملاقات دایی حتما اگه تصادف کرده بود و طرف مقابل مقصر بود اون طرف رو میکشتن
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
هدف از این منفی دادن ها چیه؟!!!!!!!!!!
علی ازمشهد
| Canada |
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
خوشحالم که خوب شد اگراتفاقی می افتاد عیدنداشتم خداراهزارمرتبه شکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
دايي دوست داريم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۹
علی جون به سلامت برگرد ما باز هم مثل همیشه دعات میکنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
ماشينش كه پورشه بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
پرادو هم داره
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
پرايدو چي؟ پرايدو نداره؟ اگه اون سوار بود .فاتحه!
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
بنزم داره
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
با پورشه و پرادو ادم اینطوری میشه بیچاره من پراید سوار
سلام
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
ميگن ماشين داداشش بوده!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
داداش من مگه یدونه ماشین داره! مثل من و تو نیست که یک پراید شرایطی داشته باشیم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
مگه پیکانش رو فروخته؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
پورشه نه پورش ا
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۰:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۹
نوش جونش که این همه ماشین داره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
خداکند پزشگان تلاش خودشان را کرده باشند . بهرجهت علی دائی است !!! ما که در این بیمارستان و ...... بعلت تشخیص غلط و نداشتن دستگاه ام ار آی دوروزه بعنوان سالم ترخیص شدیم و فعلا با عمل جراحی در تهران و با 30% نقص عضو نفس بی جهت میکشیم !!!!
پاسخ ها
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
از روی جملاتی که سر هم کردی معلوه که نفست از جای گرم بلند نمیشه
بقیه مردم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
ما هم از طریق خودمون جویای حال ایشون بودیم. خوب هستن الحمدلله
رحیم اسفندیارپور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
شهریار فوتبال ایران را چشم می زنند . اقای دایی شما نباید با اتومبیل شخصی خود به اصفهان می رفتید چرا که شما دارای 2شخصیت هسیتید یکی برای خود وخانواده اتان و دیگزی برای تمام دنیا پس بخاطر همه مردم دنیا مواظب خودت باش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
خب اگه با هواپیما میومد که بدتر میشد ..
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
با اتوبوس می رفت مطمئن تر بود.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
با قطار بهتره
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
پیاده میرفت هیچیش نمیشد ورزشم میکرد
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
انشاالله علی دایی اسطوره ی جهان و افتخار آذری ها خوب میشن،برا سلامتیش دعا می کنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۹
البته ايشان اردبيلي هستند نه آذري
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
امیدوارم خوب بشه علی دایی اونم شب عید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
انشاالله زود بهبود یابد
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
انشاالله حال مرد فوتبال ایران خوب شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟