صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اشتباه عجيب صداوسيما

کد خبر: ۲۳۳۶۲
| |
2456 بازدید
رييس سازمان ليگ در واكنشي به اعتراض تماشاگران شيرازي مبني بر تغيير ساعت بازي هفته گذشته برق شيراز و راه‌اهن گفت: تغييري در ساعت بازي به وجود نيامده بود بلكه صدا و سيما به اشتباه ساعت بازي را اعلام كرده بود.

عزيز محمدي در گفت‌و گو با ايسنا اظهار كرد: روال به اين صورت است كه ما پيش از شروع هر هفته، برنامه مسابقات ليگ برتر در آن هفته را به صدا و سيما اعلام مي‌كنيم و آنها هم بايد در اعلام رسانه‌اي ساعت و تاريخ برگزاري مسابقات دقت كنند.

وي افزود: ما ساعت بازي برق شيراز و راه‌آهن را 14 و 45 دقيقه اعلام كرده بوديم كه صدا و سيما در بخش‌هاي خبري زمان اين بازي را 16 و 45 دقيقه اعلام كرد كه اين مساله باعث شد تماشاگران شيرازي براي حضور در ورزشگاه حافظيه و تماشاي بازي تيم‌شان دچار اشتباه شوند.

محمدي در پايان از صدا و سيما خواست در اعلام زمان و مكان مسابقات مختلف از جمله ليگ برتر دقت لازم و كافي را داشته باشد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا