صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
امیر طاهرخانی اظهار داشت:

احمدی‌نژاد حرفی برای گفتن نداشت

مجلس همچون همیشه از خود سعه صدر نشان داد و هرچند پاسخ‌های رئیس دولت برای مجلس قانع کننده نبود، سرانجام آنچه اهمیت داشت، آن بود که رئیس جمهور دریافت مجلس در رأس امور است و هر گاه نمایندگان اراده کنند، می‌توانند وی را به مجلس احضار کنند.
کد خبر: ۲۳۳۳۳۲
| |
6551 بازدید
|
۱
امیر طاهرخانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامیآقای احمدی‌نژاد نمی‌خواست به مجلس بیاید، ولی مجلس قدرت و در رأس امور بودن خود را با به مجلس کشاندن رئیس جمهور نشان داد.

امیر طاهرخانی ضمن بیان این مطلب افزود: محمود احمدی نژاد، حرفی برای گفتن نداشت و به همین دلیل، چنین برخوردی نمود و این بداخلاقی خود را این بار در قالب مزاح مطرح کرد.

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در تشریح مواضع مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس همچون همیشه از خود سعه صدر نشان داد و هرچند پاسخ‌های رئیس دولت برای مجلس قانع کننده نبود، در پایان آنچه اهمیت داشت آن بود که رئیس جمهور فهمید مجلس در رأس امور است و هرگاه نمایندگان اراده کنند، می‌توانند وی را به مجلس احضار کنند.


این نماینده اصلاح طلب مجلس با بیان اینکه اتهاماتی که رئیس دولت به مجلس وارد کرد، بی پایه بود، گفت: رفتار آقای احمدی نژاد به اندازه‌ای دور از شأن یک رئیس جمهور بود که حتی نمایندگان نزدیک به دولت نیز از پاسخ‌ها قانع نشدند و از رفتار وی ناراضی بودند.

طاهرخانی در ادامه تأکید کرد: مجلس انتظار داشت، پاسخ‌های خوبی بشنود و گره از مشکلات باز شود، ولی رئیس دولت ثابت کرد که حاضر به شفاف سازی و آگاهی رسانی نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
این که رئیس جمهور فهمید مجلس در راس امور است چه فایده ای برای ملت داشت؟ نمایندگان چرا در برابر عدم اجرای قانون توسط رئیس جمهور کوتاه می آیند؟ در یک اداره اگر یک آبدارچی قانون را رعایت نکند باعت بروز مشکلاتی خواهد شد احمدی نژاد که رئیس جمهور بی قانون است وای به حال این ملت بدبخت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟