صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جنوب تهران سرسبز می‌شود

معاون شهری و فضای سبز منطقه 19 گفت: بهار امسال با اجرای 10 هزار و 880 متر مربع گل کاری در میادین و بوستانها؛ فضای منطقه سرسبزتر می‌شود.
کد خبر: ۲۳۲۴۵۶
| |
2182 بازدید
وعده‌ها: معاون شهری و فضای سبز منطقه 19 گفت: بهار امسال با اجرای 10 هزار و 880 متر مربع گل کاری در میادین و بوستانها؛ فضای منطقه سرسبز تر می شود.

محمد علی نصر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران شستشوی المانها و پاکسازتی زمینهای بایر را از مهمترین اقدامات برای نظافت شهر و زیبایی بصری آن بیان کرد و گفت: به همین منظور 321 هزار و 333 متر جدول، نیو جرس، و گاردریل؛ 16 هزار و 811 متر مربع نرده ترافیکی؛ 4 هزار و 142 متر مربع پل عابر پیاده و سواره رو و سر پناه ایستگاه اتوبوس شستشو می شود.

وی ادامه داد: 259 هزار و 720 متر مربع از زمینهای بایر و حاشیه ای در این طرح نظافت می شود و برای زیبا تر شدن چهره شهر ضمن آذین بندی میادین و معابر، بنرهای نوروزی نصب خواهد شد.

نصر با اشاره به آغاز طرح استقبال از بهار از اول اسفند اظهار کرد: در این راستا اکیپهای اجرایی و تمامی امکانات و ماشین آلات لازم با رویکرد محله ای و اولویت ها مشخص شده است.

وی مدت اجرای این طرح را 45 روز بیان کرد و گفت: این طرح با همکاری شهروندان در فضای عمومی شهر که 90 درصد آن را تشکیل می دهد به نحو مناسب اجرا می شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟