صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رییس کل بانک مرکزی وعده داد:

مجوز بانک‌های متخلف لغو می‌شود

جریمه بانک های متخلفی که دستورالعمل ها را رعایت نمی‌کنند، جرایم نقدی، محدودیت فعالیت و لغو مجوز است.
کد خبر: ۲۳۰۴۷۱
| |
2038 بازدید
وعده ها- رییس کل بانک مرکزی با تاکید بر این که بانک های متخلف را می‌بندیم، گفت: جریمه بانک های متخلفی که دستورالعمل ها را رعایت نمی‌کنند، جرایم نقدی، محدودیت فعالیت و لغو مجوز است.

به گزارش مهر،محمود بهمنی در مورد جرایم در نظر گرفته شده برای بانک های متخلف افزود: بانک مرکزی جرایمی را برای بانک هایی که از دستورالعمل ها تخطی کنند، در نظر گرفته است و فعالیت آن ها را محدود می کند.

وی با بیان این که ایجاد محدودیت در فعالیت برخی از فعالیت های بانک های متخلف را در بر می گیرد، تاکید کرد: در صورتی که بانک ها به تخلفات خود مصر باشند، بانک مرکزی مجوز فعالیت آن ها را لغو و آن ها را می بندد.

بهمنی بیان این که بانک ها به درستی به وظایف خود عمل می کنند، افزود: برخی از بانک ها دستورالعمل ها را رعایت نمی کنند.

رییس کل بانک مرکزی تاکید کرد: بانک مرکزی تصمیمات و جرایمی را که در مورد این گونه بانک ها در نظر گرفته است، اعمال خواهد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟