رئيس بازرسي رهبري: وزارت اطلاعات به موسويان اتهام جاسوسي نزده بود
حجتالاسلام و المسلمين علي اکبر ناطق نوري، با اشاره به اينکه پيشداوري و پافشاري بر اتهام بستن حتي به به افراد عادي جامعه و به ويژه چهرههاي مؤثر کشور، از جمله موسويان، اشتباه و خلاف مصلحت نظام است گفت: اتهامات مطرح شده عليه موسويان در زمينه جاسوسي و انتقال اسناد سري به بيگانگان درست نيست.
به گزارش خبرگزاري مهر، حجتالاسلام علي اکبر ناطق نوري، شب گذشته و در جمع اعضاي جامعه وعاظ افزود: موسويان، يکي از قديميترين مديران انقلاب است که در بخشهاي گوناگون و حساس، وظايف خود را به خوبي انجام داده و اگر هم ابهامي در بخشي از اقدامات وي وجود داشته، بايد از راه اخلاقي و قانوني روشن شود؛ در اين زمينه، کسي جز دستگاه قضايي، اجازه اعلام مجرميت افراد را ندارد.
وي در عين حال تأکيد کرد: مجموعه وزارت اطلاعات به عنوان مهمترين رکن امنيتي نظام در اين زمينه به درستي به وظايف خود عمل کرده و نتايج تحقيقات خود را بنا بر قانون در اختيار دستگاه قضايي قرار داده است.
رئيس بازرسي دفتر رهبر انقلاب در پاسخ به پرسشي درباره طرح اتهام جاسوسي در مسأله هستهاي نسبت به موسويان افزود: بنده شخصا از آغاز تشکيل اين پرونده و مباحث مطرح شده با حساسيت موضوع را پيگيري کردهام و ميدانم چنين اتهامي از ابتداي پرونده مطرح نبوده و هر کسي هم آن را مطرح کرده، خود بايد پاسخگو باشد.


