صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال ریزش مدرسه دخترانه

کد خبر: ۲۲۹۱۵۳
| |
1992 بازدید

آتش نشانان تهران بزرگ، صدها دانش آموز یک دبستان دخترانه را در جنوب پایتخت به خاطر گودبراری غیراصولی و ناایمن در زمین مجاور از مدرسه خارج کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، شهروندی در تماس با سامانه 125 از گودبرداری ناایمن درزمین مجاور یک دبستان دخترانه در خیابان شهید رجایی، بالاتر از میدان بهشت، کوی هابری و احتمال ریزش آوار خبر داد.

آتش نشانان ایستگاه 83 چهار دقیقه بعد به محل این دبستان رسیدند و بررسی آنها مشخص کرد، .راننده یک دستگاه بیل مکانیکی اقدام به گودبرداری زمین مجاور مدرسه به عمق پنج متر بدون حفظ و شمع بندی مناسب کرده است وخاک محل گوبرداری نیز سست است و دیواره ضلع شرقی مدرسه در معرض خطر ریزش قرار دارد.

آتش نشانان همزمان با اجرای عملیات ایمن سازی، بیش از 450 دانش آموز را در محلی امن جمع و آنها را از محل مدرسه خارج کردند تا اقدام لازم برای ایمن سازی مدرسه صورت بگیرد.

احمد اکبریان فرمانده آتش نشانان گفت: خوشبختانه هشدارهای ایمنی که درباره پیامدهای تلخ گودبرداری غیراصولی در رسانه ها منتشر شده، عموم مردم را به این موضوع حساس کرده است.

وی ازهمه شهروندان خواست در صورت مشاهده گودبراری غیراصولی با سامانه 125 تماس بگیرند.

یادآور می شود بیستم بهمن ماه امسال گودبراری غیراصولی در تهرانپارس، دو کشته و خسارت سنگین مالی بر جا گذاشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟